Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój dzisiejszy sen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie związane z dziewczyną która mi się śniła dzisiejszej nocy (dziewczyna jest mi bardzo bliska i znamy się od dłuższego czas)

Zacznę od tego że śniłem o sexie z nią.

Znalazłem się u niej na wiosce Ja, ona koleżanka (której nie cierpię i jakieś 2 osoby które nie pamiętam)

Ona poszła do domu a ja czekałem na nią, mija sporo czasu a jej nie ma, więc poszedłem do niej i w jakiś sposób rozmawiamy na łóżku, zaczynam ją całować i macać chyba szczegółów nie muszę ujawniać. Po zbliżeniu położyliśmy się na łóżku ja ją całowałem i słodziłem, ona prawie spała i chciała zebym jej coś podał nie wiedziałem sam co ale chodziło chyba o jakąś zabawke(przytulanke). Powiedziała ze muszę iść bo zaraz rodzice przyjadą więc poszedłem.

Dodam że od paru dni rozmawiamy o stosunku więc co ten sen może znaczyć

Czy dojdzie do tego? Wręcz przeciwnie ?

Opowiedziałem jej ten sen na (gg) i się śmiała ale też ostatnio miała podobny sen.

Prosze o odp.

:)

Opublikowano

Ja również śniłem o pewnej dziewczynie, ale nie koniecznie o seksie, teraz tak wyszło że jestem moją dziewczyną ;]

Sny nie mają nic wspólnego z życiem realnym , możesz sobie śnić że będziesz dymał Gomez ale jak wiadomo to się nie spełni.

Jeśli zależy Ci na tej dziewczynie, jeśli coś do niej czujesz to chyba wiesz co robić .

Twoje sny o niej wywodzą się stąd że po prostu coś do niej czujesz, jesteś podniecony i wgl. myślisz o niej a później śnisz... tak samo jest z innymi rodzajami np. oglądaj cały dzień np. filmy o samochodach, będziesz pod jarany a później pewnie będzie o tym śnił.

@ Nie dzisiejszej tylko wczorajszej ;]

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

masz mokra sny i tyle xD

Opublikowano

Wiem co robić ale nie jestem pewien tego wszystkiego. Dziś się dowiedziałem że zaczęła rozmawiać ze swoim byłym nie od niej tylko od mojego kolegi bo jej się nie spytałem ponieważ dowiedziałem się później. Mógłbym z nią porozmawiać ale może się wyprzeć albo coś, to wszystko nie jest pewne sam już kurde nie wiem. Jest to moja pierwsza miłość zżera mnie zazdrość o każdego chłopaka i to ją troche wkurza ale też cieszy się ze nie jestem obojętny temu wszystkiemu.

No ja nieraz mam takie problemy że 1-1,3h nie moge zasnąć bo ciągle o niej myśle ale to chyba 2 sen związany z nią od ponad półtora roku. Więc dlatego się zdziwiłem

Opublikowano

No i H*j za przeproszeniem że rozmawia z byłym ? nie odpuszczaj tak szybko... tylko nie wyjeżdżaj z tekstem " hej kotku " itp bo albo da Ci w pysk albo się fochnie. podrywaj i rozkochuj ja powoli...

Sam to przechodziłem i nie żałuję, pamiętam jak dziś jak siedziałem na NK a ona wbija i serca waliło jak szalone,.... byłem trochy zdziwiony co jest grane ;x

Opublikowano

XXX

Przepraszammm ;/// nie do tego tematu wkleiłem ale już napiszę coś związanego z tematem aby warna nie było ;(

Też miałem sen podobnie jak ty z dziewczyną która mi się podoba ale nie w łóżku ;D

To nic nie znaczy... ;/

Jak pewnie ona miała podobny sen czyli coś do ciebie czuję lub tak ma być że jesteście dla siebie stworzeni ;D

Wszystko możliwe ;)

Opublikowano

Looll, forum o grach a tu o snach o.O

@top

Jeśli Ci się podoba spytaj się, czy chce z Tobą chodzić i po kłopocie. Ale problem...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie napisałem jeszcze.

Ze jak z nim była to on się sapał do mnie i dostał wpierdol i od tamtej jak o nim wspominam to mówi że nie lubi go i wgl. Więc dlatego się dziwie ze rozmawiają. Poczekam pare dni i zobacze co z tego bedzie a teraz bede normalnie z nią pisał jak zawsze. Rozkochuje ją powoli tylko że ona chyba nie ma odwagi powiedzieć coś bardzo miłego. Dodam że mieszkamy niedaleko siebie (sąsiednie wioski) ale jak narazie się nie spotykamy bo pogoda zrypana.

Chodziłem z nią raz, ponad rok temu i nie wyszło ale później gdzieś 2tyg. później, rozmawialiśmy coraz częściej i tak (przytulanie, całowanie ale bez żadnego związku) później ona jakgdyby nic zerwała kontakt i chodziła z kolesiem (były). Później zerwali i znowu miałem ją dla siebie ale coś się zrypało. Teraz gdzieś od miesiąca jest ZAJEBIŚCIE dobrze się nam rozmawia i wgl. fajnie jest. Teraz mam 100 mysli czy miedzy nimi coś jest i czy znowu mnie zrobi w h,,, chociaż co teraz jest to bym jej nie podejrzewał

Konto mam jedynie na MPC i jak widzisz znalazł się ktoś kto odpowiedział. Chyba nie problem że zakochany założyl jeden tmt?

Opublikowano

Masz takie sny bo o niej dużo myślisz. Jeśli ona też miała ostatnio podobny sen, to może warto spróbować ?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

SsKoRpIoN, kolejny " PRO ELO ELO " który nie rozumie na co jest dział " Pogaduszki " ... łzę z śmiechu miałem -_-

Nie napisałem jeszcze.

Ze jak z nim była to on się sapał do mnie i dostał wpierdol i od tamtej jak o nim wspominam to mówi że nie lubi go i wgl. Więc dlatego się dziwie ze rozmawiają. Poczekam pare dni i zobacze co z tego bedzie a teraz bede normalnie z nią pisał jak zawsze. Rozkochuje ją powoli tylko że ona chyba nie ma odwagi powiedzieć coś bardzo miłego. Dodam że mieszkamy niedaleko siebie (sąsiednie wioski) ale jak narazie się nie spotykamy bo pogoda zrypana.

Chodziłem z nią raz, ponad rok temu i nie wyszło ale później gdzieś 2tyg. później, rozmawialiśmy coraz częściej i tak (przytulanie, całowanie ale bez żadnego związku) później ona jakgdyby nic zerwała kontakt i chodziła z kolesiem (były). Później zerwali i znowu miałem ją dla siebie ale coś się zrypało. Teraz gdzieś od miesiąca jest ZAJEBIŚCIE dobrze się nam rozmawia i wgl. fajnie jest. Teraz mam 100 mysli czy miedzy nimi coś jest i czy znowu mnie zrobi w h,,, chociaż co teraz jest to bym jej nie podejrzewał

Konto mam jedynie na MPC i jak widzisz znalazł się ktoś kto odpowiedział. Chyba nie problem że zakochany założyl jeden tmt?

Hmm, dziwne... z tego co napisałeś , wywnioskowałem że chodziłeś z nią 2 razy ? wiesz to nie była prawdziwa miłość tylko zauroczenie... nie wiem jak Ci to napisać. Jeśli kochasz ja a ona Ciebie to nawet raz by z Tobą zerwała to oznacza że Ciebie nie kocha. ( tzn. tak na serio, przestała z Tb gadać i wgl. )

Opublikowano

Nigdy nie zaszkodzi spróbować ;] ja miałem gorszą sytuację ponieważ z moją dziewczyną chodziłem do klasy od Zerówki a w 3 gimnazjum zacząłem coś do niej czuć -_- a zaczęliśmy chodzić po roku od skończenia 3 gim zajebisty przypadek...

Opublikowano

Spróbuje i mam nadzieje ze uda się tym razem. Wcześniej patrzyłem na innych co mówią o nas i to był standardowy błąd, teraz już się to nie powtórzy tylko nie jestem pewien jej uczuć ale ma mi powiedzieć co czuje jak się spotkamy.

Ja sam na początku nie zdawałem sobie sprawy że ją kocham gdybyście zobaczyli nasze rozmowy kiedyś to była kupa śmiechu co pisaliśmy i o co się kłóciliśmy. Po 3-4 miesiącach poczułem "kurde to jest ta jedyna" ale mam 16 lat i wiecie jak to jest w tym wieku. Pożyje, postaram się ,zobaczę.

Wasze wskazówki odczytam jutro. Teraz ide spać bo jestem zmęczony.

Opublikowano
ale ma mi powiedzieć co czuje jak się spotkamy.

Ja też czuję że to będzie nie wypał. czy Tobie też to nie wygląda dziwnie ? że spotkacie się na boisku i ona powie że Cie kocha ? przecież to będzie albo z przymusu albo będzie się chciała zabawić...

Opublikowano

Wiadomo, człowiek ułatwia sobie drogę zawsze tak, żeby było mu jak najłatwiej . Głupie i naiwne spojrzenie na rzeczywistość, do miłości też, jak do wszystkiego trzeba dojrzeć .

@autor

Zastanów się trochę nad tym co piszesz, bez urazy, ale jest to trochę bez sensu, ani wzorując się na twoich snach nie dojdziesz do większej logiki, co najwyżej do przypadku .

Opublikowano

Oj no jak takie sny to niedługo będzie kontynuacja tego snu w realu czyli ostre ruch*ńsko xD . A tak na serio to idź do niej a nie przy kompie czekasz na zbawienie. Chcesz żeby zabrał Ci ją ten inny? Ja bym tego nie chciał. Ty też nie? To idź do niej albo pisz sms-y żeby rozniecać ten płomyk nadziei ten płomyk który łączy Wasze serca i uczucia. Ten płomyk będzie palił się długo , ale jak w każdym płomyku- musi mieć energię. Ta energia to Wasze rozmowy wspólne tematy. To dzięki nim z tego małego płomyczka wyrośnie wielka miłość. Miłość to nie tylko seks to tylko skromny dodatek. Miłość to wspólne rozmowy uczucie pochodzące od serca a nie majtek. Miłość jest ludziom potrzebna. Zostaliśmy stworzeni przez Boga po to żebyśmy mogli być razem. Człowiek nie przetrwa sam. Jest stworzony do życia z tą drugą połówką. Więc życzę Wam pięknego związku długiego i miłego. Obyście byli szczerzy i otwarci. Bo tak rodzi się prawdziwe uczucie.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Gość malutki688
Opublikowano

ja snilem o mc donaldzie a na obiad byl bigos i kapusniak

Opublikowano

@GreQuaths

Chyba masz racje bo ja tylko jej słodze i wgl. a ona chyba nawet o tym nie pomyśli tylko jak się pokłócimy to mówi ze jej zależy a tak to nie powie coś miłego...;/

@

matis612

Dzięki ze dobrze życzysz, ale mnie już wkurza ta sytuacja może jak zaczne z nią być to się coś zmieni, bo teraz to tylko ja się angażuję a ona "trochę". Może o związek jej chodzi ale teraz nie mam na to czasu bo szkoła i muszę zdać. A gdy z nią bd to nie skupie się na lekcji i wgl...

Opublikowano

Śniło Ci się to co chcesz żeby się stało ;)

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...