Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unban dla _Maxiu_

Lexar.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak już pewnie zauważyliście po nazwie tematu walczę o _Maxiu_.

A więc od początku.

_Maxiu_ wcześniej MaxAnihilator to były Moderator Combat Arms oraz aktualny Gold Member - Zbanowany.

User ten posiada silny charakter i się nie poddaje.

Pamiętam go z roku 2k10 gdy był on użyszkodnikiem, który wszczynał flamewar'y itp. jednak swojej sile dotrwał i się bardzo zmienił co może potwierdzić kilka osób, i tak później dostał Moderatora CA.

On sam stawiał subforum Modyfikacje na nogi, oraz ogólnie cały dział był Ok za jego "panowania"

A więc opowiedziałem troszkę o Nim, teraz do rzeczy.

Został on zbanowany za "multikonto" + reklama jakiegoś innego forum.

A więc tak sam Larron może potwierdzić, że z Maxem dostał Bana na IP bo robili Beke na tym forum.

Możliwe, że był to włam na jego konto, więc sprawdźcie jakoś logi czy cuś...

Sam wiem, że to nie mógł być maxiu bo za dużo pracował, by teraz taką szopkę odwalić.

Wiem, również kto reklamował to forum - Shadowlord. Skąd wiem ? a wysylał mi nawet wiad. na G-G, że na artmak*rs

dodadzą działy z grami itp.

Oczywiście reklamował on bez wiedzy Baksia/SKMI'ego/Zkumeku'a..

Proszę bardzo o przeczytanie tego w całości i Odbanowanie usera _Maxiu_ ..

Dużo osób może potwierdzić, że to co napisałem jest prawdą i tyle..

Nie zamykajcie tego tematu, chcę aby była tu w razie czego kulturalna dyskusja.

Już może nie mieć tego Moda, jednak niech będzie odbanowany.

~Kokoszu - Przemyśl to :)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Na pw załatwiajcie to a nie zaśmiecacie dział. Być może jest tak jak mówisz, dlatego kwestia czasu aż ub dostanie.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

H3h , no ładnie to napisałeś.

Co więcej całą prawde , w co GMi nie wierzą eh...

No cóż czekam na wypowiedź innych.

Dodam jeszcze że dla odbanowania , przystąpie na każdy warunek administracji.

@Up pisze..pisze...i doczytać się nie mogą.

Może to jakoś zrozumieją , bo mojego języka raczej nie xD

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No Max się cholernie zmienił i nie zasłużył na banna który na dodatek jest prawdopodobnie nadany z powodu odpału tego **** shadowlorda. 100 % na tak

tak btw Shadowlord to cipa, lata po każdym forum żeby mieć rangę -.-

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano
bana i tak mu nie zdejmą

W takim razie się tu nie udzielaj zią ;)

1326663273-U247153.png

Opublikowano

@up udzielać się mogę gdzie chce nie zabronisz mi tego zią

ogarnijcie się -.- Nie chodzi żeby się tu żreć tylko żeby dojść do porozumienia z administracją

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie rozumiem, niektórych decyzji administracji.

Jestem 100% za unbanem i przywróceniem moda, na którego zasłużył już dawno.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Proszę tutaj link do screen shootera jak Shadowlord reklamował mi to na Gadu.

Wysyłał mi to wczoraj, i oczywiście gadał, że mają dojść działy z grami.

Prawdopodobnie na tym forum ukrywa się pod nickiem "Black"

http://screenshooter.net/0026976/hatvrqf

1326663273-U247153.png

Opublikowano

Ja tak samo jestem za unbanem. Znam sytuację i wiem, że unban mu się całkowicie należy. Ban nałożony nie słusznie - być może ktoś chciał się za coś zemścić...

Tyle włożył w dział, a został potraktowany jak nie powiem kto..

3mam kciuki abyś dostał tego unbana. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

no nie pzdr maxiu sie zmienil pracowal tyle na tego moda net mu siadal to probowal go naprawic czy cos zeby wejsc na forum i sie starac o tego moda 3 dni puzniej nie ma moda na drogi dzien ban? to ludzie prosze admini ogarnicje te cale forum bo tu nie dlugo nic nie bedzie... ile tera ludzi dostaje bana itp aceboy stracil range ze chial pomoc dzialu metin2? ze spat sie nie dogadujemy no ale dobra robote tam zrobil i chial go przywrocic i co stracil range? kokosz ty tam masz swoj root itp chronisz od ddos ( naprawisz ) no ale ogarnij tez forum... ostanio chyba napisales 5 postow od jakis hmmm 2 mies?

jestem za unban i przywroceniu moda za to co on zrobil dla tego dzialu combat arms i jak sie staral to moda to muszi sie nalezy w 100% tak jak lenart ale lenart dal se spokoj kazdy wie dla czego oni ten caly dzial ogarniali itp... ile zrobili modow itp i co nadal robia to jest nie do opisania jak by ktos widzal ten dzial w dawnych latach to zobaczyl by co oni dla niego zrobili. tyle odemnie i jesce raz za unban i przywroceniu moda

Opublikowano

no nie pzdr maxiu sie zmienil pracowal tyle na tego moda net mu siadal to probowal go naprawic czy cos zeby wejsc na forum i sie staracd o tego moda 3 dni puzniej nie ma moda na drogi dzien ban? to ludzie prosze admini ogarnicje te cale forum bo tu nie dlugo nic nie bedzie... ile tera ludzi dostaje bana itp aceboy stracil range ze chial pomoc dzialu metin2? ze spat sie nie dogadujemy no ale dobra robote tam zrobil i chial go przywrocic i co stracil range? kokosz ty tam masz swoj root itp chronisz od ddos ( naprawisz ) no ale ogarnij tez forum... ostanio chyba napisales 5 postow od jakis hmmm 2 mies?

jestem za unban i przywroceniu moda za to co on zrobil dla tego dzialu combat arms i jak sie staral to moda to muszi sie nalezy w 100% tak jak lenart ale lenart dal se spokoj kazdy wie dla czego oni ten caly dzial ogarniali itp... ile zrobili modow itp i co nadal robia to jest nie do opisania jak by ktos widzal ten dzial w dawnych latach to zobaczyl by co oni dla niego zrobili. tyle odemnie i jesce raz za unban i przywroceniu moda

Takie są realia mpc. Widzę, że nie przyzwyczaiłeś się jeszcze. =)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

@up no nie jesce.... bo to nie jest fer co sie dzeje... kiedys bylo inaczej...

sprawdzie ogl logi bo wlam mial tez na konto i brat mial konto na mpc... prze 2 neta nie bedzie czlowiek kupowal zeby bana nie dostac za multi bo ma brata na mpc

Opublikowano

no nie pzdr maxiu sie zmienil pracowal tyle na tego moda net mu siadal to probowal go naprawic czy cos zeby wejsc na forum i sie starac o tego moda 3 dni puzniej nie ma moda na drogi dzien ban? to ludzie prosze admini ogarnicje te cale forum bo tu nie dlugo nic nie bedzie... ile tera ludzi dostaje bana itp aceboy stracil range ze chial pomoc dzialu metin2? ze spat sie nie dogadujemy no ale dobra robote tam zrobil i chial go przywrocic i co stracil range? kokosz ty tam masz swoj root itp chronisz od ddos ( naprawisz ) no ale ogarnij tez forum... ostanio chyba napisales 5 postow od jakis hmmm 2 mies?

Jak masz zamiar coś pisać to proszę Cię-pisz w języku polskim i z sensem.

Pozdrawiam.

Siema Eniu;)

Opublikowano

Hmm..najlepsze w tym wszystkim jest sprawa z modem ;D.

Robie przez kilka miechów sam w dziale ,RMCF daje mi moda , po czym 3 dni się nim ciesze (ponad rok pracy) i wypierdalają mnie na zbity pysk <3

Kosa.

A nawet nie zdają sobie sprawy co ja zrobiłem dla tego działu , 2x jak nie 3x więcej niż ten piotrek_cs (mentor) h3h3.

@Up pisał co myśli.

Jak masz Ty coś pisać , proszę pisz na temat.

Nie , to shut up.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie chciało mi sie czytać wszystkiego lecz oddajcie mu tego moda to 10 minut roboty tak wam sie nie chce?

A mod z niego znakomity więc w czym problem

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Max, myślę że trzeba im zostawić dział znów na ich barkach.

Ciekawe po jakim czasie padnie <3

Niemam pojęcia czemu, ale Moderatorzy których ja wybierałem potrafili ogarniać dział...

Enzil

Omek

Zav

Max

(Bebsą po tym jak wytknąłem wszystkie błędy)

reszta to syf i chłam...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak masz zamiar coś pisać to proszę Cię-pisz w języku polskim i z sensem.

Pozdrawiam.

@Up pisał co myśli.

Jak masz Ty coś pisać , proszę pisz na temat.

Nie , to shut up.

Max wg mnie empererq'owi nie chodzi o to że treść jest zła tylko składnia + ortografia bo to jest tragiczne....

Max, myślę że trzeba im zostawić dział znów na ich barkach.

Ciekawe po jakim czasie padnie <3

Niemam pojęcia czemu, ale Moderatorzy których ja wybierałem potrafili ogarniać dział...

Enzil

Omek

Zav

Max

(Bebsą po tym jak wytknąłem wszystkie błędy)

reszta to syf i chłam...

A DAX to kurwa gdzie ?! xD

Bez obrazy dla aktualnego teamu modującego ale prawda jest taka że zostawali oni wybierali w chwili kiedy ktoś tracił rangę, było za mało osób itp. a akurat się udzielali. Pamiętam sytuację jak Omek wziął urlop czy nie wiem co to wtedy było, nie było go z 2 dni a tu nowy kidmod (nie będę walił po nicku) i pytanie "kto to jest <nick>" myślałem że jebne.... Tak samo będzie teraz z nn'em. Opierdalał sie ostro ale nie ma osób do modowania w dziale to go wjebią żeby się cyferki w ilości osób "ogarniających" dział zgadzała. No cóż...

1333651736-U507048.png

+1

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...