Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czołg do zarabiania czyli KV5 vs Love

rolniczek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się nim gra świetnie. Dobre działo, spory pancerz na wieży, ale brakuje go na kadłubie :)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Jak jedzie Lowe to trochę się boję szczerze powiedziawszy. Ale jak jedzie KV-5 to zero strachu. Nie przebija dużo tym działem i ma cycka na przodzie którego każdy przebija swoją armatą

Opublikowano

Czytałem że prawdopodobnie w patchu 7.3 osłabią T34 czy to prawda ? Bo teraz każdy kozak jak ma T34. A i jak bym go chciał kupić to muszę kupić 14.500 zł za 200zł tak ?

Opublikowano

@up tak opłaca się kupić golda a nie w formie prezentu bo za prezent płacisz 200zł i masz tylko lowe a za golda zapłacisz o 20zł więcej a po zakupie lowe zostaje ci jeszcze ok 1500 golda

Opublikowano

Nie rozumiem co wy tak gadacie ciągle o tym weakspocie KW-5. Żeby się przebić w Lowe wystarczy mieć ździebko ponad 120 penetracji i już jak o weakspotach mowa.

Opublikowano

@UP ta se tak gadaj LOVE z przodu ćężej brzebić nisz IS-3 a po za tym sama cena mówi sama o tym co kupujesz KV-5 też dobry czołg nawet się fajnie gra jak ktoś miał do czynienia z KV to da radę jak masz kasę kupuj lova jak nie masz kupuj kv-5 proste jak budowa cepa (a po za tym powiem mój rekord za przegraną bitwę 92k )

Opublikowano

Jaka miłość, o czym ty majaczysz? Porównanie też kiepskie, bo w IS-3 z penetracją 175 mm można spokojnie wchodzić i to na dodatek bez specjalnego celowania.

Opublikowano

A ja mam T25 i 15k na plus i frajda jest jak tigera czy t29 przebiam z przodu sam się dziwie jak to wyceluje że do 7 tieru spokojnie włazi... Tylko mobilność trochę słaba bo jak się skręca to czołg zwalnia prawie do 0...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

matiw12398 a ty co wnosisz do tematu?... weźcie go zbanujcie >.<(czytanie ze zrozumieniem się kłania)

Top@

Zgadzam się z tym że przyjemność z gry jest na 1 miejscu kv-5 zarabia tyle samo co lowe, type59 czy t34 , po za tym wybieramy czołg pod siebie. Mi najbardziej pasuje t34 testowałem go w supertestach wymiata xD troche za wolno przeładowuje ale jak sie znajdzie dobry camp spot lub ma się dużo zniszczonych czołgów koło siebie to słaby body armor nie przeszkadza t34 tylko dla zaawansowanych graczy :)

Opublikowano

No właśnie chodziło mi o to że nie wszystkich stać na lowe itd. Bo są inne zamieniki słabsze ale na swój tier wymiatasz ponieważ kupuje np. Czołg za 30zł i kupuje premium na jakiś czas to wydaję 2560 na naprawę i wychodzi się za dobrą bitwę 30k na + a co wniosłem do tego tematu kolego zastanów się...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...