Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Królik Wielkanocny

Piotrek172

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pewne pytanie. Czy mi się wydaje czy juz nie można wybierać nagród u królika wielkanocnego? Bo robię tak mam jaja w eq ide do niego pisze pokazuje jaka nagroda i nie klikam kontynuuj tylko wyłączam metina niestety jak się loguję to nie ma jajek w eq a jest jakaś badziewna nagroda. Czy wie ktoś jak temu zaradzić?

Opublikowano

Jak widać zabezpieczyli się na takie coś .Raczej nie da się inaczej.Bo zabiera jajko przy oddaniu więc nawet przelogowanie się np na 2 metinie nie pomoże.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Tak nie działa a to dzięki tym waszym pieprzonym tutom =.= nie wiecie że team to czyta ? Ale i tak to byla kwestia czasu.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Tak nie działa a to dzięki tym waszym pieprzonym tutom =.= nie wiecie że team to czyta ? Ale i tak to byla kwestia czasu.

Popieram. Kiedyś było można u biologa na jednym itemku zrobić całą misje, a teraz trzeba się męczyć.

Btw. gdzie ten cały królik stoi?

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...