Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] Battlefield 3 problem gra nie chce się wczytać

32stycznia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem. Kiedy uruchamiam BF3 i jakąś mapkę na battlelogu był zawsze loading srcren. Teraz mam czarne tło i słychać muzyczkę a potem jak już się załaduję teoretycznie powinęło być menu wyboru postaci i borni wtedy słyche odgłosy strzałów, biegania, helikopterów, samolotów i innych żeczy - czyli tak jakby gra się już załadowała. Nadmienię że mojego BF3 kupiłem w wersji rosyjskiej a potem spolszczyłem, a następnie kupiłem B2K już na origin. Raczej to nie wina spolszczenia bo w grze słyszę jakże polskie 'tylko mi tu ku...a nie wykituj!". Gra działała normalnie przed tym jakimś patchem. Właśnie przed nim sobie zrobiłem przerwę dopiero dziś wbiłem i coś pobierało na origin 40mb.

96960759359752899292.jpg

Czarne tło nadal mnie dręczy. Mój komputer:

Zasilacz: XFX Core 450W

Karta graf.: Sapphire ATI RADEON HD6870 1gb

Płyta gł. Asus M5A88-M AMD 880G Socket AM3+

Ramy: GOOD RAM 1x 4GB 1600mhz CL9

Procek: AMD Phenom II Quad Core X4 955 AM3 Black Edition

Dysk: Western Digital Caviar 500GB SATA2

Ustawienia były Wysokie a rozdzielczość to 1600x900

Oczywiście mma Win7 x64

Wszystko działo ładnie tylko teraz mam te czarne loadingi. Co do Catalysta od grafiki mam najaktualniejszego 12.3. DirectX również aktualny, nie wiem co robić pomóżcie

Opublikowano

Masz spolszczenie sprzed patch'a, wgraj nowsze.

hmm nie wiesz gdzie mogę zdobyć te spolszczania? Poza tym nie uważasz że więcej ludzi by miło ten sam problem jeżeli chodziło by spolszczania?

Opublikowano

Gdzieś tu był identyczny temat, jednak nazywanie ich "Problem" uniemożliwia mi jego znalezienie. Na jego podstawię twierdzę, że to wina nieaktualnego spolszczenia. Dodatkowo doszły komendy pod Q, więc logicznie myśląc potrzebne jest nowe.

http://www.gamekeystore.net/newstore/bf3-language-change

Zabawne, ale dopiero teraz przeczytałem na w/w stronie:

In some people, the game enters the"black screen" error is seen. To solve this problem, apply the following small patch.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...