Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Tematy

Grzesiek9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem gdzie moge napisac ten temat to niech mi ktos powie ale jak juz tu jestem to napisze moj watek :D

Otoz mam stary komputer i chce kupic nowy pod Bf3 i nie wiem czy skladac czy kupic w np. Media expert .

w Media expert jest fajny komputerek (nie obudowa) dokladnie nie pamietam jakie czesci nie stety ..

Jak mozecie mi napisac czesci na ktore wydam ok 2000 zl :) i skladac czy kupic w media ? ; /

4413f330bb8432c63e27858760508949666.png

Opublikowano

Nie polecam gotowców z Biedronki Tesco czy media markt. Podzespoły NoName np. pisze że 4gb ram ale nie wiesz jakiej firmy/marki jaki mają cl? jakie taktowanie?...Płyty główne bez możliwości rozbudowy 2 skoty na ram, wentylatory też dwa (z tego 1 do porcka czyli zostaje ci jeden). Itak dalej jest pełno powodów dla których nie kupuje się gotowców.

Zobacz te linki:

http://infobit.pl/kategoria/polecane/zestawy-komputerowe/5
http://forum.pcformat.pl/Zestawy-komputerowe-Marzec-2012-t

Opublikowano

@UP

Te zestawy są z dupy wzięte. Zestaw za 3k zł i tylko i5 2400? Bardziej opłacalne jest i5 2500k + GTX560Ti HAWK lub 448cores.

Zestaw za 2000zł. Tutaj totalnie padłem. Po co inwestować w podstawkę bez przyszłości, starą, jak świat (LGA1156)? Wymaxowany 550 prawię dorównuję 2130.

Drugi zestaw za 2000zł. Tutaj też padłem. i3 2100? Po co? 15zł i ma się wydajniejszego 2120. H61 to już stara podstawka. Lepiej wziąć słabszą grafę i zainwestować w P67.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...