Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto powrócić/grać?

RexioManTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż od bardzo dawna zastanawiam się czy warto powrócić na Metin2.pl, mam woja 34 Lvl Body pro Eq, ale nawet jakbym miał zaczynać od 1 to czy opyla się grać, czy noobów przybywa i czy lepiej grać na PL czy US czy Priv. Proszę o odpowiedź, RexioMan.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Na balmorze masz bardzo mało noobów, a jest to hard server . Jednak ja i tak polecam globala, szczególnie że masz coś tam już na start . Znajdziesz ekipe do gry i ts'a i gra nabierze sensu .

Opublikowano

jasne że się opłaca grać na plu jak masz eq :)

a co do US, nie polecam. ostatnio pełno cheaterów.

z privów polecam Balmore.

Opublikowano

Otóż od bardzo dawna zastanawiam się czy warto powrócić na Metin2.pl, mam woja 34 Lvl Body pro Eq, ale nawet jakbym miał zaczynać od 1 to czy opyla się grać, czy noobów przybywa i czy lepiej grać na PL czy US czy Priv. Proszę o odpowiedź, RexioMan.

Wiesz co ostatnio nie ma ciekawego nowego Priv'ka :) Pare może Ale wszystko niewypały pada po od 2 do 5 dni :D najlepiej to nie grać . :D

Opublikowano

Polecam zagrać na s26 (solar). Jest to najnowższy serwer, sporo graczy i co najważniejsze łatwo zarobić. Jak byś miał zagrać, to zapraszam do shinsoo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...