Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Shadvan

Doseep

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pliki mirisa zostały skasowane i były wgrane czyste pliki na, których pracujemy, pracowaliśmy i pracować będziemy. Pliki Mirisa były tak zbugowane, że nawet w DT nie można było wyjść z gry bo Postacie się bugowały.

Tak więc wszelkie oszczerstwa proszę sobie wsadzić w kieszeń ewentualnie napisać publicznie podpisując się pod tym imieniem i nazwiskiem.

Opublikowano

Napisanie fabuły praktycznie od 0 świadczy o zaangażowaniu teamu w tworzenie tego serwera i dopracowanie go konkretnie.

Osobiście zapraszam na forum serwera, gdzie już można się przedstawić i zawierać znajomości oraz składać propozycje na rozbudowę forum o serwerze.

Zachęcam również do przedstawiania propozycji pytań i odpowiedzi, które znajdą się w dziale FAQ.

Opublikowano

Ja mam kilka pytań.Czy u handlarzy będą "bodzia" ? Czy będą potrzebne ulepszacze ? Jaka jest szansa na ulepszenie przedmiotu ? Czy KU będzie trzeba dropić czy będą u jakiegoś NPC ?

Opublikowano

hahahahaha UP, hahahaha skopiowana od serwera Troi, boshe koleś przeczytaj sobie a nie.

Dziecko drogie, kolejny fan troi, która i tak jest nie wypałem.

Opublikowano

@UP

Wystarczy poczytać chwilę , start 14.04.2012 r . , czyli w tą sobotę , między godziną 10 , a 12 .

Opublikowano

KURWA !!!w Sobote rano jak jakies pedaly w chuj...co za roznica w sobote rano czy w piatek ??!!!mojm zdaniem jestes w chuj potyrani i uwazam was wszystkich za pojebancow ktorzy objecuja chuj wie co

Opublikowano

KURWA !!!w Sobote rano jak jakies pedaly w chuj...co za roznica w sobote rano czy w piatek ??!!!mojm zdaniem jestes w chuj potyrani i uwazam was wszystkich za pojebancow ktorzy objecuja chuj wie co

Problemy ze sobą?

poda ktos link do stronki___>>>>>>???<<<<<<

www.shadvan.pl

Opublikowano

@UP

Widzę, że masz problemy ze sobą. Stwierdzam, po tym co piszesz i jak piszesz, że jesteś 10 letnim dzieckiem, któremu wydaję się, że postawienie serwa to jest tak hop siup.

Jeśli nie pasuję Ci to, że startujemy w Sobotę ( 14.04.2012 ) ok. godziny 12:00, to nie graj, nikt Cię nie zmusza, nikt Ci nie karze.

Opublikowano

Zapowiada sie bardzo dobrze. Mam nadzieje ze nie spotkam tutaj takich sytuacji jak na niektorych serwerach czyli kradzieze zly Team itp . Wierze w ciężką prace włożona w powstanie miejsca gry i zabawy dla graczy i szanuje dobrany Team , ktory bedzie dbal o serwer. Napewno wpadne pod nickiem GoldenArrow. Pozdrowionka dla Ekipy i graczy ;)Mam nadzieje , ze uda mi sie znalezc wspanialych ludzi w wirtualnym swiecie Shadvan.

Opublikowano

Handlarze by sie przydali ;] na serwerze zagram lubie medium/hard zawsze to jakas odmiana po 4fun/pvp - a po kostantim niewypalie tili*n2 z mila checia pogralbym na stabilnym serwerze ...

Opublikowano

no i avistamt2 jeszcze nie ruszyła ;p

ładnie sie zapowiada, teraz pozostaje rozreklamować go ^^

miejmy nadzieje ze ruszy tak jak zapowiadają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...