Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wojny Nacji start

mas12mix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w cabala po włosku 5dni 63lvl force acher. Zrobiłem wszystkie questy żeby dostać się do wojny nacji. Kiedy jestem w poczekalni mam w górnym prawym rogu mappa (mapa) i lista (magia) - lista graczy. mam 1kk alz i co trzeba kliknąć ? najlepiej żeby były screnny.

z góry dzięki

Opublikowano

Nie wiem jak teraz jest ale na te początkowe (słabszy level) to za darm jest wejście. Włoskiego niestety nie znam ale po angielsku masz tam w prawym górnym rogu który jesteś na liście (Waiting list) bo nie każdy się załapie. Jeśli masz Able to enter - to po skończeniu się odliczania u góry ekranu wejdziesz na wara i możesz się "nawalać z innymi" :D Myślę że wszystko jasno wytłumaczyłem

Opublikowano

A jestes na liscie tych ktorzy ida na wojne ?? Jak tak to czkeasz chyba 10 min i samo Ciebie teleportuje i zabiera xxx kasy chyba 150 kk Ci zabierze ; )

A jestes na liscie tych ktorzy ida na wojne ?? Jak tak to czkeasz chyba 10 min i samo Ciebie teleportuje i zabiera xxx kasy chyba 150 kk Ci zabierze ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...