Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EcresiaMT2 [Dedyk]

CraiNs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nie zagram.Sram juz hardami i mnie wkurzaja.Jak chce se zagrac na hard to Metin2 PL a nie.Zrob raty 500-600% to kazdy zagra

I jeszcze zalowazcie ze tera same hardy wychodza i brak 4 fun .Nawet medium nie robią to też mnie wkurzać zaczyna takie hu******

Ja tak samo uważam , na Pl jest identyko co na tych hardach tylko , że są tam jakieś inne rzeczy i np 4x exp do Pl to sie osrać tym mozna .

jeśli szukacie takiego serwa to macie niżej w mojej sygnie taki jakiego szukacie

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ta avista to oktorej online ?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

w opisie pisze serwer easy/hard ;] ja to rozumiem tak

serwer trudny dla gracza ktory nie marnuje duzej sumy pln na priva

serwer easy dla graczy ktorzy laduja w is ile sie tylko da ;] (w is'ie ecresii jest chyba wszystko)

hmm ostatnio byl serwer mg mode od deco016 ( nie wiem czy juz padl czy dalej dziala ale i tam byo eq z navi dla niektorych graczy) a w komentarzu dodal robie nie tylko serwery is. no coz 1 serwer roznicy nie czyni ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Która to już prezentacja tego serva? Bo zauważyłem że codziennie jest nowa ...

Opublikowano

czy ktosmi powie czemu co 2-3 min wywala z serwa to juz wkurza .

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

moze jakis GM sie wypowie?

Opublikowano

Strona sie pol godziny laduje ... zrobcie cos z tym

Nie mozemy nic zrobic , hosting przeciazaony ale postaram sie go zmienic.

Właśnie NW :/ Coś Jest Nie tak ...

Juz nie powinno kickac

ban.gif

Opublikowano

Ludzi powoli przybywa :> Zapraszam wszystkich na serwer.O skille nie trudno,eq troche ciężej ze względu na bodzie,ale jest dobrze.

Polecam!

Opublikowano

Też nie polecam.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...