Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ci.bukkit.org

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co stało się ze stroną:

www.ci.bukkit.org

Na powyżej stronie były zamieszczane wszystkie wersje bukkit'a od samych początków. Były tam wersje oficjalne jak i rozwojowe. I były tam pierwsze wersje bukkit;a ( od Beta 1.4 z tego co pamiętam)

Na początku stycznia 2012 strona była bardzo przeciążona i musieli zrobić przerwę ale po kilku dniach wszystko wróciło do normy. Lubiałem korzystać z tej strony bo były tam najnowsze wersje bukkita ale nieoficjalne i dzięki temu zawsze aktualizowałem swój serwer.

Następnie powstała strona:

Ale ci.bukkit.org jeszcze istniał. Dopiero od niedawna wyłączyli tak jakby stronę ci.bukkit.org i od teraz jest strona dl.bukkit.org ale niema na niej niestety wcześniejszych wersji bukkit'a. Mam pytanie czy ktoś wie czy jeszcze włączą ci.bukkit.org ?

Opublikowano

Nie, strona ci.bukkit.org nie zostanie już ponownie zwiększona ponieważ teraz jest dl.bukkit.org oraz stare serwery nie dawały rady. Jeśli potrzebujesz jakiegoś craftbukkita to możesz do nich napisać może ci udostępnią ...

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...