Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Dziwne komunikaty z WR

davidq20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy wlaczam War rocka dzisiaj mam takie oto komunikaty a directx mam zainstalowanego komp po wczorajszym formacie nigdy wczesniej czegos takiego nie mialem. dodam ze mam XP 32 bit SP 3 modyfikaja na XP PRO SPEED 2

to pierwszy komunikat

87803702.png

to drugi

91279232.png

to trzeci i ostatni

26074769.png

1.

http://imageshack.us/photo/my-images/407/87803702.png/

2.

http://imageshack.us/photo/my-images/23/91279232.png/

3.

ttp://imageshack.us/photo/my-images/819/26074769.png/

Dodam ze robilem check files i nic nie dalo HS normalnie sie laduje juz gra sie wlacza tz.czarny ekran na kilka sekund i te komunikaty programy do dzialania gier i hackow mam zainstalowane sterowniki oczywiscie tez. odpowiedzi typu zrob reinstal pomoze czy inne rownie idiotyczne beda traktowane jako spam i raportowane

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Ewidentnie problemy z grafiką. Na razie posprawdzaj tak ogólnie.

To znaczy pozmieniaj sterowniki od karty graficznej, przeinstaluj DirectX'a.

Na przyszłość polecam modyfikacje Malcolm'a. Za czasów kiedy używałem XP'ka nie miałem z nią nigdy problemów.

btw. sprawdź czy w biosie wszystko w porządku. Jeżeli się na tym nie znasz możesz zresetować na domyślne ustawienia.

#

najnowsze nie znaczy najlepsze. szczególnie do starszych modelów kart graficznych.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Mi się wydaje, że coś z grafą ( patrz ss.2 rendering ) Uaktualnij stery, sprawdz czy inne gry działają.

@up

Szybsziejszy : P

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

sterowniki od grafy mam najnowsze nawet 2 razy pobieralem z roznych zrodel directx przeinstalowany kilka razy wczesniej tez mialem XP tylko sp 2 bez rzadnych przerobek i wr mi smigal w biosie wszystko gra ;p inne gry tez nie dzialaja chociaz w sumie mam tylko GTA 3 ;D i wyskakuje kimunikat ze ta gra potrzebuje 12MB pamieci video po angielsku oczywiscie. sterowniki juz instalowanie mi obrzydlo co mozna z tym zrobic jeszcze ?

@Grasu mam sterowniki z 2008r nVidia ze strony producenta pisalo ze najnowsze do mojej karty graficznej a nie ma sie czym chwalic bo to Gforce FX5200 ;D ale ciagnie jeszcze ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

@refresh

chlopaki wyjezdam na swieta i wracam we wtorek dopiero do tego czasu pomyslcie nad tym problemem ;d jak ktos mi poda dobre rozwiazanie w nagrode dostanie limit like 5 na profil i 400 g1 oczywiscie zmiana systemu nie wchodzi w gre milego myslenia ;d z tym 400 g1 nie zartowalem wiec milego myslenia i wesolych swiat ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

temat do zamkniecia rozwiazalem problem gdzies wyczytalem ze ktos tam pobral sterowniki agp driver i wszystko wrocilo do normy dziwne to dosyc bo sterowniki ktore pobralem byly do kart ati a nie n vidia ale dziala to dobrze ;d

prosze cls

1322392946-U421083.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...