Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft na WINDOWS XP

MapetOfWar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio dostałem laptopa zastępczego,poniewaz moj komputer się rozj.ebał ze tak powiem, i tak.. ten laptop ma windows xp, internet mu dobrze działa. Ale gdy sciagnalem minecrafta, i jave. Odpalam go, wchodze na single player. I jest taki lag, ze nie moge nic totalnie zrobic. Jedynie moge komputer wylaczyc. I to robie, mozna cos z tym zrobic?

Opublikowano

Tzn. tak lagguje że nie możesz nic zrobić czy jak? Opisz to bardziej szczegółowo!

Proszę o zdjęcie kilku %, tak bardzo staram się pomagać...

Sygna.png

Robię sygnaturki i nie tylko ;) Pisać GG: 38671478 !

Opublikowano

Tzn. tak lagguje że nie możesz nic zrobić czy jak? Opisz to bardziej szczegółowo!

Laguje tak, że poprostu komp mi się zawiesza, i nie moge nic totalnie zrobić. Próbowalem w opcjach coś zmienic, ale nadal...

popatrz w ustawienia minecraft, możesz pobrać optifine...

Hm, a co to da?
Opublikowano

Dzięki optifine możesz poustawiać co i jak np. czy mają być cienie, animacja wody i lawy itp. więc zobacz czy ci coś pomoże

76561198063680646.png
Opublikowano

Dzięki optifine możesz poustawiać co i jak np. czy mają być cienie, animacja wody i lawy itp. więc zobacz czy ci coś pomoże

Wgrałem, ustawiłem. I nadal 1,2 fps. I lagi jak ...
Opublikowano

Podaj parametry tego laptopa

To tak parametry tego laptopa wyglądają tak:Nazwa komputera: LAPTOP-F2 System operacyjny:Microsoft Windows Xp Professional (5.1, kompilacja 2600)

Producent Systemu:FUJITSU SIEMENS Bios: VER 1.00PARTTBL Procesor: Genuine Intel ? CPU T1400 @17.3 GHz (2 Cpus) Pamięć :1790 MB ramu Wersja programu DirectX : DirectX 9.0 c :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...