Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań co do gry

ElectroByMe4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jak zwiększyć combo rating? W co trzeba pakować.

2. Czy za te Mark od Tryunf można kupować tylko rzeczy w watchtower? Czy są jeszcze jakieś miejscówki gdzie można tym płacić.

3. Skąd można wziąć diamenty i takie "dwa nożyki" [u dwóch npc nimi się płaci]

4. Do czego są czerwone gwiazdki z kokardką [wygląda to jak mark of legend tylko że czerwone] pytam ,ponieważ nie mogłem znaleźć żadnego npc ,który by coś za to sprzedawał]

5. Co jest w central city? narazie nie mogę się tam dostać.

6. Gdzie można kupić jakiś łuk czy staff, w watchtower jest w jednym miejscu, ale dość słabe i tylko 1 sztuk.

7. Dlaczego w nie mam jednego duosa [ferris aircraft], jest napisane że "is missing DLC" wiem co oznacza missing, ale co oznacza skrót DLC?,

8. Nieraz gracze szukają osob do jakiegoś tam zadania, i piszą kogo potrzebują, kim jest osoba zwana "troll" , w internecie wiem kto to, ale zapewne w grze te słowo nabiera innego znaczenia.

Opublikowano

1. Jaka rola?

2. Tylko w watchtower

3. diamenty to odznaki kryptonu - dostaje się je za daily alerty T2 i raidy T2. Dwa nożyki? jaki mają kolor?

4. A skąd masz tą czerwoną gwiazdkę?

5. Miasto dla tych którzy posiadają DLC pack lighting strikes

6. W Watchtower można kupić w reactor core a lepszą broń można kupić u npc przy eventach PvP takich jak : diamond heist, ring war. Jeszcze lepsze można już tylko wydropić.

7. DLC to płatna moc np. zielona latarnia (9,99$), można ją kupić w marketplace.

8. troll inaczej controller.

@

1.Jak najwięcej w restoration w rzeczach dla healera.

2.To są odznaki wojny które się dostaje z raid's T3 - wymagania : 70 cr i DLC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...