Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expendri [Hamachi]

KozakAdmin

Ankieta  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagarc na serwerze :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SPrzętu może nie macie jakiegoś z kosmosu ale pogram sobie bo wreszcie coś innego niz RyKox Czy Denmarkt ;]

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

Opublikowano

Lolz pliki 2010 to pograłem ;d ...

UP odpalasz luncherem ? to musisz mieć klijenta 2010

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

HA nie daje level . 2 osoby dostaly za GP itd. A reszta na OX-ach zbiera i wygrywa oraz na metkach expi .

Zapraszam na mapy u Seon-Hae wejscie

7crrjs4uqdgb.png

Opublikowano

HA nie daje level . 2 osoby dostaly za GP itd. A reszta na OX-ach zbiera i wygrywa oraz na metkach expi .

Zapraszam na mapy u Seon-Hae wejscie

Tak, Imbir dostał za nic od HA, na ox xsamciox pisal, ze od 140 w zwyz nie daje lv w nagrode ..

Opublikowano

Od 140 wzwyz za 1 miejsce 5 lvll a do 140 15 lvl ... A teraz juz przerwalem robienie OX . OX-y tylko 1x dziennie a expi sie na exppowiskach

7crrjs4uqdgb.png

Opublikowano

Nie polecam , z związku nie ogarniętych gm ( w prezce piszę że są ogar- hahaha ) Killają komendą , grożą itp. Do servera nic nie mam ale do tych typów tak a na myśli mam xSamciox ;] .... ._.

74586152.png
Opublikowano

Koles . Nie kłam . Nie ja cie kilalem ale Joint112 . A tobie bana powinniśmy dać za te wulgi w grze itd .

7crrjs4uqdgb.png

Opublikowano

Dokładnie xSamciox to jest taaaka ***** . Piszesz do niego z prośbą on udaje wielkiego Pana i udaje że nie słyszy. Inni GM'owie uczynni, mili. Tylko ten Samcio. Jeżeli się HA go nie pozbędziesz naprawdę stracisz wiele graczy.

Pozdro.

Opublikowano

Proszę, podeśle ktoś locale_pl bo mam clienta rykoxa a specjalnie sciagac mi sie nie chce Panga

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...