Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoje ulubione zajęcie ?

Regman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj piszemy swoje ulubione zajęcia.

Moje ulubione zajęcie to granie w Cs'a siedzenie na MPCforum ; P i niszczenie czyiś stodół ; D.

A wy co lubicie ?

Regmannn

Opublikowano

Różnie, zależy od nastroju.

Lubię wydawać pieniądze, ale trzeba je najpierw mieć :D.

Lubię siedzieć przy komputerze.

Lubię słuchać jak laska mi robi pałe.

obraz24.png

Opublikowano

Przypominam o kulturze :)

A żeby nie offtopikować lubie spędzać czas w uczelnianym labolatorium albo w samochodzie z dobrą muzyką.

f.png

Opublikowano

Przypominam o kulturze :)

A żeby nie offtopikować lubie spędzać czas w uczelnianym labolatorium albo w samochodzie z dobrą muzyką.

Pokolenie suchego lodu jeszcze nie umarło?? :)

TOPIC

Jeździć na rowerze, słuchać muzyki, pisać i NAKURWIAĆ ŻNIWIARZY!!!

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Spacery z dziewczyną...

I bardzo, bardzo ładnie :). Chociaż wolę spacery w samotności.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

@ ManInHat

Nie rozumiem co masz na myśli określając mnie jako suchy lód, ale jeżeli porównujesz mnie do konserwatywnego, starego, zgryźliwego pryka z MPC to bardzo ale to bardzo mi przykro.

Chciałem tylko sprowadzić dyskuję na poziom przystępny do przeglądania przez osoby niepełnoletnie ... czyli z polskiego na nasze, pisać tak żeby dało to się czytać.

Coraz częściej w pogaduszkach widzę trollowanie (to chyba jakaś nowa choroba cywlizacyjna) i posty ociekające wulgazymami, które nic nie wnoszą do tematu. Boli mnie to, że zamiast dawać przykład innym (w tym młodszemu pokoleniu graczy), pogrążamy się w stereotypach dzieci neo

... albo może i masz rację. Jestem starym hipochondrykiem przewrażliwionym na nowoczesne poczucie humoru ?

f.png

Opublikowano

Oj @up kompletnie 100% zgadzam się z tobą i popieram.

Bycie Bogiem bo śnieg a tak bardziej realistyczne zajęcia to chodzenie na siłownie, dziewczyny, oglądanie filmów itd. itp. dużo tego jest.

2yzq.png

Opublikowano

Jazda na rolkach po mieście i slalom <3

Powerslide... We love to skate

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Gra w tenisa ziemnego, słuchanie dubstepu i leczenie się na Heksakosjoiheksekontaheksafobie.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Różnie...

Okres Zimowy: Granie w różne gry ... i spędzanie czasu w Kosmiczni Wojowniczy albo gra w Shakes & Fidget

Okres Letni oczywiście granie ale jak jest ciepło to rower i jeżdżę to znajomych coś porobić

Opublikowano

@ ManInHat

Nie rozumiem co masz na myśli określając mnie jako suchy lód, ale jeżeli porównujesz mnie do konserwatywnego, starego, zgryźliwego pryka z MPC to bardzo ale to bardzo mi przykro.

Chciałem tylko sprowadzić dyskuję na poziom przystępny do przeglądania przez osoby niepełnoletnie ... czyli z polskiego na nasze, pisać tak żeby dało to się czytać.

Coraz częściej w pogaduszkach widzę trollowanie (to chyba jakaś nowa choroba cywlizacyjna) i posty ociekające wulgazymami, które nic nie wnoszą do tematu. Boli mnie to, że zamiast dawać przykład innym (w tym młodszemu pokoleniu graczy), pogrążamy się w stereotypach dzieci neo

... albo może i masz rację. Jestem starym hipochondrykiem przewrażliwionym na nowoczesne poczucie humoru ?

Nie! Broń Boże nie chciałem nikogo obrażać, sorry. Chodziło mi o to, że dawno temu najpopularniejszą rzeczą w labolatoriach uczelnianych był suchy lód, bo nadawał się do robienia żartów wykładowcom :)

Sorry, nie miałem zamiaru cię urazić :(

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Snowboarding, jazda na motorze/quadzie, przedmioty ścisłe (głównie rozwiązywanie dodatkowych zadań), Counter-Strike 1.6 (jak ktoś ma ochotę zagrać, to forumowe pw =d), słuchanie muzyki.

Opublikowano

@ ManInHat

Świat wrzuca coraz to wyższe obroty, wszystko zmienia się w niewyobrażalnym tempie, jednak ja nie zamierzam się zmieniać, by pod upodobać się biegu czasu ( Ludzie normalni zanikają? Jednak są nadal ludzie normalni, mam szczęście że mam normalnych znajomych ;) ). Brońmy naszych! :)

Nie! Broń Boże nie chciałem nikogo obrażać, sorry. Chodziło mi o to, że dawno temu najpopularniejszą rzeczą w labolatoriach uczelnianych był suchy lód, bo nadawał się do robienia żartów wykładowcom :)

Sorry, nie miałem zamiaru cię urazić :(

Teraz jest dużo powiedzonek, czasami jest ich tak dużo i mają wiele znaczeń, więc mogą być różnie zinterpretowane. To nie twoja wina, jak mówiłem, czas wrzuca wyższe obroty.

@Top: Ojojoj, ale się rozpędziłem ( znów włączyłem tryb filozofisty :( ), ja lubię oddawać się temu co lubię ( masło maślane? ), muzyka, rysunki, malarstwo, czyli sztuka, no i zabawa ^_^.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...