Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Zarobek Archerem

TheMiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam archera 65lvl i chcę zarobić. Wgre nie wchodzi kopanie rud oraz fishbot. Drop 35lvl z bojowcem? Conajmiej 11dni roboty + wkład w medale i eq. Liczę na propozycję.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Witam. Posiadam archera 65lvl i chcę zarobić. Wgre nie wchodzi kopanie rud oraz fishbot. Drop 35lvl z bojowcem? Conajmiej 11dni roboty + wkład w medale i eq. Liczę na propozycję.

Fakt, może te 11 dni roboty boja odstrasza i ten wkład w medale ale to się w miarę szybko zwraca. Te 2 tygodnie poświęcisz na tworzenie dropa, i masz w miarę pewny zarobek na dłuższy okres.

Hmm, inne propozycja?

Latanie na DT i ulepszanie zbroi na 61lvl, broni na 65lvl, i biżuterii np. ebonki, lub z nieb. łez.

Kolejna? Możesz latać na jakieś bossy oczywiście jeśli posiadasz jako tako jakieś eq...

Opublikowano

Tylko sęk w tym tkwi, że 1 marmur za 1 szkate to nie za duży zarobek;/

Dt i tylko dt, kupuj bronie 65, stalki, tarcze 61, ulepszaj i sprzedawaj.

Opublikowano

Imo boss run na poli, zawsze alternatywny "kup taniej, sprzedaj drożej", no i zawsze możesz zrobić jeszcze dropka na metki ...

Opublikowano

Imo boss run na poli, zawsze alternatywny "kup taniej, sprzedaj drożej", no i zawsze możesz zrobić jeszcze dropka na metki ...

Tylko, że "kup taniej, sprzedaj drożej" już od jakiegoś czasu słabo się sprawdza bo ludzie robią się wyczuleni takie oszustewka.

Ja proponuje ci iść tym 35lv z fms i jakimś lepszym eq na ezoty, księgi klątw troche podrożały (przynajmniej na s26).

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Opublikowano

Ja polecam chodzić na bosyy. Zarobek wyjdzie Ci najlepszy, ale możesz także zrobić konto 35lvl, boja i do m2 na metki. Moze kawałek czasu zajmie robienie konta ale zobaczysz jak bd yangi lecieć.

Opublikowano

Pomyślę nad zrobieniem dropka. Może jakieś konto 35lvl kupie. Co do metków diabła, to nie opłacalne. Archerem długo je będę bił. Szkata za marmur nie opłacalna. A co myślicie dropek w m3 na 2x dropie(exp bot)?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...