Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uploadem na YT! POMOCY! :P

Feynful

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam bardzo, ale to bardzo poważny problem. Otóż chciałem dziś wrzucić mój pierwszy odcinek serii którą chciałbym zacząć, film nie ma nawet 15 minut. Limitu nie mam, wrzucałem już inne filmy narazie został tylko 1 poradnik. No i taki problem mam, że gdy już wybiorę plik z komputera ( mp4 ), próbowałem też .AVI! :( Zaczyna upload od 41% i piszę : Pozostała 1 minuta.

Czekałem około 2h nic się nie zmieniło. Nagle tak z dnia na dzień coś się stało, pomożcie proszę. Jest to bardzo wazna sprawa, mam 29 odcinków nagranych po 15/20 minut. Nie mam miejsca na dysku a chcę to wrzucić przez 2 doby :P

Z góry dzięki!!

2qm2rty.jpg

Sygna Wykonana Przeze mnie!

Opublikowano

plik ma rozmiar około 250mb nagrywałem bandicam łaczyłem i renderowałem programem Free make video converter. Wcześniej równiez tak robiłem ale tera nagle tak się stało

PS czekałem 2h więc no nie wiem sam ;p

2qm2rty.jpg

Opublikowano

Próbowałem wszystkimi jaki znam : safari, chrome, mozilla, opera, explorer iiii jakiś tam jeszcze ale go odinstalowałem już i resztę, mam tylko chrome i mozille. Proszę pomóżcie na pewno coś wiecie o tym xD

2qm2rty.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...