Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sen

MyManiek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zawsze gdy kładę się spać i już zasypiam to mam taki sen że z czegoś spadam i gdy się budzę się ocząsam nogą ruszam albo cały tak przez 1 sekunde.Wczoraj miałem sen że niby spadam z chodniku i lece cały czas w dół.Ostatnio miałem tak że lece z schodów i lece jak by te schody końca nie miały.Albo gdy jestem chory to mam wrażenie że jestem bardzo blisko czegoś i nagle jak by ta kulka mnie goniła.Dlaczego tak mam? Jeżeli ktoś wie jak sobie z tym poradzić to prosze napisać bo powoli mnie to denerwuje :) Dziękuje z gory ;d

MyManiek555.jpg
Opublikowano

moze pomoze ;)http://www.znaczenie-snow.net/

jesteśmy zbyt wyniośli, mamy zbyt wysokie mniemanie o sobie albo żywimy romantyczne, nierealne idee, albo żyjemy w zmyślonym świecie lub w jakichś teoriach. Gdzieś brakuje nam kontaktu z rzeczywistością. Sny o nagłym upadku występują równocześnie z zewnętrznym, głębokim rozczarowaniem, gdy nagle zostajemy zderzeni z rzeczywistością.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Witam.

Zawsze gdy kładę się spać i już zasypiam to mam taki sen że z czegoś spadam i gdy się budzę się ocząsam nogą ruszam albo cały tak przez 1 sekunde.Wczoraj miałem sen że niby spadam z chodniku i lece cały czas w dół.Ostatnio miałem tak że lece z schodów i lece jak by te schody końca nie miały.Dlaczego tak mam? Jeżeli ktoś wie jak sobie z tym poradzić to prosze napisać bo powoli mnie to denerwuje :) Dziękuje z gory ;d

To tylko twoje urojenia i wyobraźnia .

Po prostu, idąc spać staraj się myśleć o czymś innym, a prawdopodobieństwo że ci się przyśni będzie o wiele mniejsze .

Opublikowano

2 razy ci sie przysnilo i myslisz noc w noc ze znowu sie przysni pomysl o np łące i ładnej dziewczynie swoje mysli oprzyj na czyms innym albo sie zmecz i walnij na lozko zasniesz szybko i wątpie ze przysni ci sie to

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Też tak mam czasami, że się budzę i kopię nogą :D.

Albo kiedyś gadałem przez sen.

We śnie powiedziałem "kur", a jak się już obudziłem to dokańczałem "wa" xD.

obraz24.png

Opublikowano

Senniki, wróżki itp. to bzdura...

Podczas nauki LD dowiedziałem się, że sny nie są przypadkowe i często mają ukryte znaczenie. Być może twoja podświadomość próbuje Cię przed czymś ostrzec (np. przed podjęciem złej decyzji) i taki sen może długo Cię prześladować, jeśli nie zorientujesz się o co chodzi. Nauka LD może Ci w tym pomóc (nie pozwoli jednak na całkowitą kontrolę nad snem - po prostu zachowasz świadomość)

Opublikowano

Zawszę byłem zdania to "tylko sen", sam miewam ciekawe sny. Czasem niektóre pokrywają się w rzeczywistości... Sam nie wiem od czego to zależy, może od ukrytych w mózgu marzeń?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Ja ci powiem tak ja mam podobnie, gdy już zasypiam to coś pierdolnie i budze sie. Lub gdy zasypiam to wstrząśnie mnie całym xD. To zależy może czy człowiek mial nerwowy dzien lub cos

fs_pc.png

Opublikowano

A macie czasami takie wrażenie, że jak coś robicie, z kimś rozmawiacie to wydaje wam się, że to już kiedyś było? Że teraz dzieje się to samo identyczne słowa, ruchy, gesty...

obraz24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...