Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hala - leonov

cabanek1220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam takie pytanko , poniewaz wlasnie kupilem 2 hale w hangarze i kupilem vege , i moje pytanie jest takie czy kupic 3 hale i leonka po czym pusic bota na x-3 . x-4 uzywajac leonova ? czy moje zbiory sie zwieksza ? Oczywiscie chodzi mi o alieny . Mam 4 lf-4 , Apis , drony na 16lvl. FE

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

jeśli nie expisz dronow to nie ma roznicy jaki statek wybierz albo szybszy albo ten z większą speedem czyli sądzę po tym że masz golca i vege

ja bym golca puścił a vege na boxy jak nie chcesz alienkow

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na chwilę obecną u mnie również występuje taka sytuacja, iż mając wyposażenie na pierwszym statku nie widzę go na drugim i ta informacja już została podana "wyżej".

Co dronów są one obecne cały czas niezależnie czy mamy 2 czy 10 statków.

To napisał Mod na oficjalnym forum także "kiedyś zrobią to:D"

Opublikowano

Chyba nie zrozumieliscie mojego pytania , zapytalem czy jesli puszcze bota na alieny np. na x-4 leonovkiem to czy moje wyniki beda lepsze niz golcem

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Z doświadczenia wiem że najbardziej się opłaca na x-3 leonkiem na konfach 1 fullspeed i full osłon a na 2 full osłon w dronach i na statku i bijesz wszystko ewentualnie bez bossów devo.

też mam 4 lf-4 na 2 poziomie i na formacji strzały z premką i rakietologią wyciągałem najwięcej prawie 4k uri na godzinę

jesteś wtedy też praktycznie nie do ubicia chyba że na ćmie ktoś przyleci

jak ja latałem to większość osób co przylatywało po 2 dniach mnie już nawet niebili bo nawet jakby dali radę to szkoda tyle ammo za 400pd :rolleyes:

ale jeśli chcesz żeby pet doświadczenie wbijał to się nieopłaca bo więcej będzie padał niż latał.

a i rangi sporo leci ;)

aha i kolejnej hali w hangarze na leonka się nieopłaca kupować bo niewiem na jakim serwie grasz ale na PL2 więcej niż 10 mln rzadko ktoś postawi:)

PL2 VRU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...