Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smieszny Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec chcialem z kolegami pograc na calmerze wbilem 8 lv no i zostalem knightem normalnie se ide zeby se poplynac a ta ci*ta czyli ten npc ktory mnie zabierze do wybranego miasta pisze ze musze zaplacic 1000gp bo on ma jakies tam problemy!!

no myslalem ze padne 1 raz tak mi sie zdarzylo tylko ze chcial tylko 300gp a tera!!

1k? no chyba cipsoft poj*balo!!

Jest jakis sposob na ominiecie tego gowna? bo mnie tu szlak jasny zara trafi licze na szybkie odpowiedzi!! :(

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

tu chodzi o limit kasy jaki możesz wynieśc z rooka, miałeś 1k za dużo to wziął te 1k, miałeś 300 gp za dużo to wziął 300

a ile można to nie wiem, z 1k myśle

Opublikowano
tu chodzi o limit kasy jaki możesz wynieśc z rooka, miałeś 1k za dużo to wziął te 1k, miałeś 300 gp za dużo to wziął 300

a ile można to nie wiem, z 1k myśle

Zgadza sie, limit wynosi 1k i nie ma znaczenia czy masz przy sobie czy w banku.

76561198001815076.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wiem odkopuje ale mam pytanie co oni zrob ili jakis limit czy co nierozumiem czyli mozna teraz tylko 1k z rooka wynosic? zal mi tibi niegram w to wiecej only ots ! chyba wytlumacz na pw zamknijcie to wogule jest jakis mod tibi? bo pelno starych tematow otwartych

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano
wiem odkopuje ale mam pytanie co oni zrob ili jakis limit czy co nierozumiem czyli mozna teraz tylko 1k z rooka wynosic? zal mi tibi niegram w to wiecej only ots ! chyba wytlumacz na pw zamknijcie to wogule jest jakis mod tibi? bo pelno starych tematow otwartych

Prowadzili limit by skończyć z farmieniem golda na rooku i wynoszeniem go na maina i też po to by ograniczyć poczynania rookstayerów.

76561198001815076.png
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...