Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Folder gry Proszee!

bartek15311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Proszę kogoś aby wrzucił na jakiś hosting folder gry Battle field Play4Free

Ja mam problem pobieram grę i gdy dojdzie do polowy wyskakuje błąd

Prosze aby ktos wrzucil na jakis hosting folder gry :)

Opublikowano
in order to fix this, install a program like ccleaner (free) and clean both your temp files and your registry errors (though, a certain knowledge is advised for this last one)

once you clean your registry using it (restart your system after doing it), try using something like firefox, or IE9 (as admin) and install again, it should work properly (it did for me)

I have no idea if installing directly from chrome (on a first time) has anything to do with it or not, but this certainly fixed it properly

Opublikowano

a z czego korzystasz z google chrome ??? jak tak to .. musisz miec wlonczana caly czas przegladarke z stronka battlefield play4free (sorki za bledy) i wtedy spróbuj jak cos to pisz ;)

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

nie mam żadnych plików od kolegi pobierałem już z Mozilli, IE, google chroma już nie raz uzywałem ccleanera i juz nie raz reinstalowałem wtyczki.. i dalej to samo. Mam windows XP jak co :)

Pobieram na nowo na Google Chrome

aktualnie mam pobrane 2,41 GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...