Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefundsy

kiy0shi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema otóż tydzień temu robiłem reklamy na battlefundsy . Te co dawały zrobiłem i te co nie dają też zrobiłem .

Te reklamy które mi dały BF'y nadal się nie pojawiły . Jak długo mam czekać . Czy już nigdy się nie pojawią ?

giphy.gif

Opublikowano

Te które już wypełniłeś nigdy się już nie pojawią , wyjątkiem sa ankiety typu toluna,ssi itd...

Opublikowano

Czyli już nie zarobie battlefundsów ? Bo reszta nie działa -.-

Niestety nie , musisz czekać na jakieś nowe oferty lub liczyć na to że uda ci się zrobić jakaś ankiete , mi czasem sie udaje , czasami nie , wystarczy dobrze dać w odpowiedzi żeby spełniać wymagania :)

Opublikowano

Niestety nie , musisz czekać na jakieś nowe oferty lub liczyć na to że uda ci się zrobić jakaś ankiete , mi czasem sie udaje , czasami nie , wystarczy dobrze dać w odpowiedzi żeby spełniać wymagania :)

a zmiana ip coś pomoże czy to na konto się zapisuje ?

giphy.gif

Opublikowano

To raczej na ip , myśle tak bo kiedyś kolega na moim kompie chciał wypełnić oferte za sms'a wysłał , otrzymał punkty i nie więcej tej ofety nie widziałem na swoim koncie a czy on miał to nie wiem , raczej nie , ale tutek ze zmiana proxy może ci pomóc nie jestem do końca pewien czy to coś da ale możesz spróbować , tylko licz się z tym że jeśli oferta nie zadziała , wyślesz do pomocy , to możesz otrzymać bana :)

Opublikowano

To raczej na ip , myśle tak bo kiedyś kolega na moim kompie chciał wypełnić oferte za sms'a wysłał , otrzymał punkty i nie więcej tej ofety nie widziałem na swoim koncie a czy on miał to nie wiem , raczej nie , ale tutek ze zmiana proxy może ci pomóc nie jestem do końca pewien czy to coś da ale możesz spróbować , tylko licz się z tym że jeśli oferta nie zadziała , wyślesz do pomocy , to możesz otrzymać bana :)

ten temat z proxy nie pomógł . Do jednego trzeba hasło a drugi nie działa więc bez sensu , Hide my ip również nie działa bo pisze że wygasły oferty . help !

giphy.gif

Opublikowano

a napiszesz jak mniej więcej trzeba wypełniać by zaliczyło ?

Opublikowano

Hmm, na ankiety tak naprawde nie ma sposobu , raz się uda , raz nie.

Powiedzmy że wchodzisz na ankiete a często jest tak że nie ma żadnych dostępnych , a czasami wejdziesz i jakaś jest , jest ale nie wiadomo czy wypełnisz dobrze , czyli czy spełniasz wymagania tej oferty , może być wiek , stanowisko pracy ile zarabiasz itd.

Np; Dasz wiek 45 a powinien być max 30 i dupa początek ankiety leży a kolejne możesz wypełnić na następny dzień (jeżeli oczywiście będzie taka możliwość) , bo jeżeli ci tak wywali to w tym samym dniu nie wypełnisz , musisz przejść początkowe pytania mniej więcej z głową ( nie klikać co popadnie i czytać uważnie pytania) , jeżeli przejdziesz 3-5 pytań i ci zaliczy dalej to sobie możesz klikać byle co i do końca . Chyba wytłumaczyłem na czym to polega :)

Moje oferta była na temat mojego samochodu , cała oferta opierała się na opisaniu części , Są samochody tzw "Graty" i "niezłe wozy" powiedzmy że ferrari :) I dobra masz do wyboru samochody słabsze i mocne , jeżeli dasz najsłabszy to koniec , bo słaby nie posiada wymagan oferty , w ofercie mogą być pytania na temat częsci które dany samochód nie posiada (np.jakieś tam bajery) , ogólem dasz słabszy wygląda to tak jakbyś nie odpowiadał na pół ankiety , dasz lepszy zaliczy ci i jedziesz wtedy co popadnie , 600 funds jak nic :)

Opublikowano

aha thx ja jak próbowałem dzisiaj to pytało mnie o alkochol to dałem wódkę i coś tam jeszcze a nastempnie zapytali mnie czy ktoś w mojej rodzinie pracóje w owej fabryce to szczeliłem tak i mi podziękowali :)

Opublikowano

Właśnie ja robiłem wczęsniej o tych samochodach , teraz wyskakuje mi czasem o tej wódce , ale jak zaczynam to pisze że system wykrył że już wypełniałem , a ostatni raz robiłem tydzień temu , wieć trzeba troche czekać , dzieje się tak tylko z tymi SSI i tej drugiej podobnej z toluna i make survey czy jakoś tak , jest dobrze ;)

Opublikowano

ten temat z proxy nie pomógł . Do jednego trzeba hasło a drugi nie działa więc bez sensu , Hide my ip również nie działa bo pisze że wygasły oferty . help !

No nic już nie zrobisz , wypełniasz oferty jednorazowo , musisz czekać na nowe tak jak pisałem lub właśnie wypełniać te ankiety , zawsze możesz kupić :)

edit/ Skorzystaj z pomysłu Googlusa , jest pomocny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...