Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Hecarim - cień wojny

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do artykułu:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/zwiastun-bohatera-%E2%80%93-hecarim-cie%C5%84-wojny

Jak myślicie, kim będzie? Ja obstawiam offtanka/dps. Do tego jest w połowie koniem :)

Opublikowano

Jak myślicie, kim będzie? Ja obstawiam offtanka/dps. Do tego jest w połowie koniem :)

czyli centaurem.

btw, to bedzie taki xin zhao ale wersja offtank bez sustainu.

Opublikowano

Po obrazku nic nie widać...

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Myślę, że porządny solo top ;D Ale sprawdzimy na PBE.

Na PBE już nic nie zobaczysz bo jest zamknięta ;d

@Topic

Myślę że to offtank lub AD :D

eune

Opublikowano

Jest to centaur, - Coś al'a Xin zhao, lepsze skile, passyw al'a Vladimir i Jax przed nerfem.

Ta postać już kiedyś miała wyjść, ale teraz wychodzi w lepszej, nowej wersji. (Poszukajcie na forum lola)

Opublikowano

hymmmm.... Hecarim zapowiada się na centaura ... mi centaur kojaży się z łukiem, więc obstawiam ad carry (łucznik oczywiście).

Chciałbym też aby miał on skilla podobnego do salwy Ashe ale np. atakuje wroga od tyłu ogłuszając go

Tu kiedyś był obrazek...

Opublikowano

@Up

Jeśli lubicie unosić lancę i szarżować na wroga, zostawiając za sobą stratowane ciała przeciwników, z pewnością spodoba wam się nowy bohater!

To będzie postać meele.

Legenda
Opublikowano

Myślę, że porządny solo top ;D Ale sprawdzimy na PBE.

Ciekawe jak tego dokonasz?

Skoro na becie postacie są dwa tygodnie później niż na EU ew. NA?

Opublikowano

@up

I tak trudno jest ją zabić. Gdy ma 1/3 hp a ty full to może Cię zabić i wyjść z full hp... Ona się regeni szybciej, niż się ją bije. Na dodatek parry i hp też niema wcale mało.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

To będzie coś w stylu sejuani

Będzie to człowiek jeżdżący na koniu offtank w nastawieniu na jungler/solo top myślę

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

haha a chce żeby to był ap ^^ typu kassadin ^^ wątpie w to i wiem że mnie wyśmiejecie...

czy tak czy tak raczej to będzie solo toper, jungler typu sejuani, bądź ap jak kassa hehe :P

Opublikowano

Centaur jak mi sie wydaje bedzie ala fizz... Jest to postac bardziej magic i mozna liczyc (moim zdaniem) na cos typu nidale badz jakas hybryde.

Opublikowano

Podejrzewam że będzie to bardzo podobny champ do Sejuani.

Niby na koniu też ale "wbudowany".

Prawdopodobnie będzie to tank.

Opublikowano

Pierwsza myśl jak usłyszałem - postać z gry Heroes of Newerth [HoN] połączenie LoLa i DotA. Tam jest postać inicjałami EW. Tam był carry - leśna postać, siła natury etc. Tutaj mamy offtanka - spoko kupuje! :D

@edit

Jest art spotlight

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...