Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z LOGOWANIEM

Awusia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam oryginalny premium minecraft dzisiaj po zalogowaniu wyskoczył komunikat czy chcę go updatować kliknęłam że nie i po prostu minecraft nie dziala. Updatowałam, wgrywałam inny minecraft.jar usunęłam wszystkie pliki z .minecraft i updatowałam i nadal po updatowaniu wyskakuje black screen. Nie mam pojęcia o co w tym chodzi... Proszę o pomoc ;(

Opublikowano

ou, mam tak samo :]

ściągałem pare razy od nowa minecrafta zarówno launcherem oryginalnym jak i piratem jak i tym od Geoninga i nic

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Wszyscy mają ten problem, czy tylko ja bo to mogę wywnioskować po niektórych wypowiedziach. Rano jeszcze wszystko ładnie śmigało.

UP

PODRZUĆ BŁAGAM :(

Opublikowano

To nie jest wina komputera, Mojang ma problemy z Force Update, jezeli chcecie podrzuce wam dzialajaca 1.2.4

podeslij na pw

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Jest to błąd który mają wszyscy. Robi się szum na oficjalnym forum

http://www.minecraftforum.net/topic/1138976-loading-problem/

Widać że wszyscy to mają więc nie widzę potrzeby by spamować:D

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

updatowałam javę, zero korzyści ani nic to nie dało. :<

Dobra, dzięki wszystkim za zmarnowanie 8 minut na mój "problem". Wesołych świąt życzę, i myślę, że wieczorem to już naprawią ;)

Opublikowano

Znawcy jak cholera... Ostatnio z serwerami minecraft (nie serwer do grania, ale hosting MySQL, dzięki któremu aktualizuje się minecraft) ma problemy, bo jest przeżucanie wszystkich (14mln) użytkowników na nowe bazy MySQL i połączenie tych baz z nowym systemem Mojang'owych kont, które mają urpościć korzystanie z gier tej firmy... Spróbujcię za godzinę, dwie lub tydzień... Czasem tak może być...

Mam nadzieję że pomogłem . Jeżeli pomogłem to prosić Plus ! :D

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

@up To nikomu nie pomoże ponieważ to nie wina minecraft.jar tylko nie ma żadnych folderów.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...