Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

DobriDej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż coś dziwnego stało się z moimi słuchawkami (Creative Fatality HS-800) a dokładniej w tle podczas gdy coś leci

są szumy które strasznie mi przeszkadzają... ;/ Dotąd słuchawki sprawowały się świetnie, mam już je bardzo długo i szkoda by mi było

wymieniać na inne... Wina jest słuchawek na pewno bo sprawdzałem jeszcze na kilku innych urządzeniach.

Da się jakoś to naprawić ???

Jeżeli nie to jakie polecacie kupić słuchawki, głównie do słuchania muzyki przed komputerem, fimiliki itp + jakieś drobne gry

Mikrofonu nie muszą posiadać ponieważ mam te z słuchawek które mogę podpiąć do klawiatury.

Max na słuchawki mogę przeznaczyć 100zł.. jeżeli wyjdzie trochę poza nic się nie stanie.

Myślałem nad Sennheiser-ami ponieważ dużo ludzi je poleca ale z tego co widzę nie mają nawet tego czegoś do regulacji dźwięku .

Czym się różnią takowe Sennheiser-ry od moich Creativów ? Proszę o rady :)

Opublikowano

Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha wedlug mnie to dobry wybór bo bardzo dobra jakość dźwieku + mikro(zawsze moze sie przydac) co prawda kosztuja 130zl i sa na dluzsza metę

Opublikowano

nie dawno zakupiłem takie słuchawki... jedyne co przeszkadza to naprawdę przy długim czasie nacisk na głowę przeszkadza... i skrzypią ;p ile je miałeś? kup sobie 2 parę ;p a jeżeli jeszcze masz gwarancję (ja mam 2 lata) to wymień na nowe

Opublikowano

@Up

Owszem dostanie, plantronics gamecom 367, 377. Oczywiście senki też dobre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...