Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Hack

Zeker132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw rozpakowujesz cheata, jeśli masz viste uruchamiasz jako admin, jeśli nie to normalnie. Potem włączasz grę, logujesz się i have fun ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

@2xup

1. wlacz warrocka

2.wciskaj ok (tam przy update itd)

3. gdy zobaczysz hack shielda szybko zaladuj tego haxa..

4. i graj

@topic

Mam prosbve podasz liste hotkeyow?

Opublikowano

@up jest ona w hacku tylko trzeba ja pzelaczyc super jump - ctrl a dig bodajze F3

@2xup fakycznie sie nie da i trzeba resetowac warrocka i wszstkie moje podpunkty od nowa

a jest tak ze m@niek nie mial troche racji bo trzeba wlaczyc warrocka wlaczyc hacka i grac inna kolejnosc mi nie dziala z chetem jak masz viste jak zawsze z windowsem 2000 to byla racja mam nadzieje ze nie beda zmieniac adresow znowu za chwile ...

a dokladnie to wlanczasz warrocka 2xok i laduje sie HShield, i wlanczasz hack mignie ci okienko tylko i masz gre z hakiem

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

Bardzo ciekawie się prezentuje lecz ja smigam na moim ale uważam robotę na 5 ;)

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano

@ up jakim cudem ci dali dzis bana ja juz hack nie dziala?

ogolem przestancie kur*a spamowac 6 postow ze close topic juz 2 raporty poszly

Close topic

@down jak cie pie***ne jak chcesz to ci dam dokladny namiar tematu i kolesia ktory mia 1,1k postow i dal ten link za chiny nic na tym nie zarabiam bo nie mam konta na zadnym z serverow i jeszcze gadasz ze mam jekiego keya jak ja sam chce lvlowac z pomoca chetow a nie zabrac komus konto

@2xdown jak przeczytalem ten post to myslalem ze mnie krew zaleje bo sam gaadasz ze 10 postow o tym a JA PISALEM POL GODZINY PRZEDTEM TO SAMO CO TY

@3x down po co ci jak i tak nie dziala? haslo to mpcforum bez dodatkow tylko to

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

po co wy to piszecie jak juz to 10 osob napisalo

..........................................................................

Kto napisze post podemnom czyli spamuje

Opublikowano

I ty też.

Dajcie lina do pobrania z czegoś innego,bo mi error w 1wyskakuje,a w 2jak wypakować sie niechce jak wpisze chasło,wypakuje sie folder a wnim nic.

Opublikowano

bo nie umiecie wypakowywać z tego wygląda musicie cały plik winrar zkopiować na pulpit i wtedy dajecie rozpakuj tutaj i wpiszecie hasło i jest

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Czemu jak chce wejść na serva to przy jednej włączonej opcji po zaladowaniu i widoku napisu mapy "np. Marien" wyskakuje mi Błąd z opcjami Debuguj i Zakończ

Opublikowano

ok,thx

@EDIT

Coty żeś mi dał.?

Wyślij mi tego hacka z tego tematu.

A jak bd key w tym co wysłałeś to *****

Bo to sie raczej nienazywa "twojastarazapierdala"i tam była inna nazwa rar.oraz hacka i coś innego w srodku,może mi ktoś dać linka z tym hakiem z tego tematu.

Opublikowano

Powie mi ktoś jak to odpalić mam 3pliki tylko 1da sie odpalić,to jest znaczek podobne do tarczy wyskakuje mi injector,włańczam wr i nic ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...