Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Hack

Zeker132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie screena (nie moj) hxxp://i28.tinypic.com/35i14yc.jpg linki do pliku : hxxp://odsiebie.com/pokaz/5421859---a63a.html zamiast xx to tt lub

Z SpeedyShare lub Z RapidShare jak mam dodac na inny server to mowcie z jego nazwa bo dalem najpularniejsze plik stawialem sam a i oczekiwany skan (moj) SKAN 1/41 i chyba przez to ze z haslem jest

Hack jest wziety z włoskiej strony nigdzie nie doczytalem tam ze pliku nie wolno kopiowac

CHACK MA 21 CIEKAWYCH OPCJI NIE PODLICZYEM LIST I HOTKEYOW

NAJCIEKAWSZE OPCJE TO CHAMS , OPK I ZADKO SPOTYKANY WTW (CHODZENIE PRZEZ SCIANY)

JAK ODPALIC HACKA -

1.wlacz warrocka

2.klikasz prawym przyciskiem myszy na OK

3.znowu klikasz prawym przyciskiem myszy na OK

4.czekasz az wyskoczy ladowanie hackshielda w prwym dolnym rogu ekranu

5.szybko klikasz 2 razy na hacka

6.laduje sie Warrock powinno wyskoczyc okienko z hackiem ,

jezeli tak nie jest to mozesz juz wylanczac warrocka chyba ze chcesz grac bez hacka,

jezeli nie wyskoczy menu hacka i chcesz grac z hackiem wez kiknij ctrl+alt+delete

procesy i zaznaczasz warrock.exe i zakoncz proces i powtarzasz wszstko od punktu 1

7. jezeli zrobiles wszzstko dobrze to otworz "listy funkcji" wyberasz intereujace cie funkcje

wlanczasz i otwierasz funkcje/liste strzalkami lewo/prawo i przelanczasz strzalkami gora/dol

8. logujesz sie i szpanujesz hackami

REPORTUJE ODRAZU ZA SPAM ITP. WIEC MIEJCIE ROZUM GDY PISZECIE POSTA

A ZWLASZCZA 2 OSOBY PEWNIE SIE DOMYSLA KTO TO.

Jak cos mam dodac dopisac lub wytlumaczyc zedytuje.Dziala mi bez zarzutu

NIE ZNALAZLEM TAKIEGO HACKA NA FORUM

DODANY 10 WRZESNIA 2009 O 16

Pierwszy moj skopiowany hack wiec sie nie czepiajcie az tak.

Unl.ammo tylko wizualnie

HASLO to : mpcforum

STATUS:UNDETECTED LECZ NIE DZIALA ZADNA OPCJA OPROCZ HAMSA CROSSHAIRA

Pomoglem-daj5

@edit ehh ja tu godz pisze temat a migadaja ze zdzierstwo ale dobra :angry: mod usun temat jak sadzisz ze to virus czy cos waga jest duza bo duzo funkcji ma dodalem 6 kb notatnik i jest w folderze skapresowany sciagniete zzaufanej strony i od s.moda wiec istnieje 0,5% szansy ze to plik szkodliy wam jak niewiezycie to mge wam tyle screenow natrzaskac ze bedziecie mogli je ogladac caly dzien a sie wam nie skoncza chack nieraz jak zrobisz z funkcji z on na off to on jej nie wylancza najczesciej tak sie dzieje z WTW ale dziala

@2edit hack jest darmowy nic za niego nie placilem i wy nie beidziecie bo placenie rl money na gry to dla mne troche dziwne.Dziala on juz 3/7 osoba i 3 lub 2 boi sie ze cos jest nie tak

@3edit 2 moje screeny dla niedowiarkow i tym co nie dziala

http://img188.imageshack.us/img188/7929/dowodopkdowod.png

http://img16.imageshack.us/img16/3087/dowoddowoddowod.png

Nie ponosze odpowiedzialnosci jezeli cos sie stanie z twoim komputerem, jezeli zaczynasz sciagac plik akceptujesz ta "umowe" bo juz nie raz dawalem plik a jakis pacan chce "odzyskac" polowe kasy za swojego "popsutego" laptopa

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

dziala opk i przechodzenie przez sciany?

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

hmmm

po sprawdzeniu dokładniej, dochodzę do wniosku iż u mnie każda opcja crashuje ;/

ale OPK, no recoil i unl ammo chodzą (sprawdzałem, tylko 5 min i crash ;/)

Być zajebistym...

Opublikowano

Zdzierstwo kup sobie nowa wage !

Żeby Nie był0 Haxow nie używam :) , No może czasami na Noob Acc :D

07091013_Gizmo21.png

aionv.jpg

wowwq.jpg

Opublikowano

A jest tu jakiś przedział VIP? Nie więc jest wszystko darmowe ;)

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano

Tak jest darmowe ja dziś może przy wolnej chwili wstawię fajnego hacka z vipami ;)

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano

haslo w temacie napisane bylo duzymi literami i zazaczone "mpcforum" i jezeli ktos jeszcze nie wiezy ze mi dziala to pisac ze mam robic screenow i ile ;] jak sie hshield zatnie to pewnie za szybko albo za wolno podlaczyles hacka sproboj ponownie poprostu

@down ile mam robic screenow na dowod? zrob edita nie doubleosta

koxam.png

Opublikowano

mi dzialaja gram juz 20min, mam wszystkie opcje wlaczone i nie crashuje nic ;) dam ci 5x5* za takiego wyczepistego haka

@edit juz hack detected ;/

Opublikowano

wystarczy że dasz 1 ss na udowodnienie. a w tym temacie szerzy się wielki spam !!

a tak to on ma anty kick czy nie ?

"Don't judge me if you don't know me"2Pac
Opublikowano

juz chyba daruje sobie te haki, niektóre dzialają ale zawsze po ilus minutach lub godzinach detected,

Opublikowano

@up logiczne chyba nie? u niektorych minuta u niektorych godzina a dla tych co nie miajstruja wfolderze data kilka godzin dam edita i dodam ss jak zmienie se muze w raocku bo mnie tamta wqurwia

@edit screen http://img16.imageshack.us/img16/3087/dowoddowoddowod.png

z OPK http://img188.imageshack.us/img188/7929/dowodopkdowod.png

@2edit mozna tylko dac 1 * 5 bo 2 *5 to to samo tylko ze aktualizuje ja

koxam.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...