Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Jak uniknąć bana za powiązanie kont na metin 2 pl

cooller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem już 2 raz dostałem bana za em2 oczywiście za pierwszym razem nie przestrzegłem się i zrobiłem all postacie na jednym e-mailu :( Za drugim razem byłem już ostrożniejszy i wszystkie postacie miały oddzielne konta (tzn inny e-mail). Ale fakt ze konta były na innych e-mailach to i tak nie uchroniło Mnie od BANA za tzw powiązanie kont z tym ,że tym razem resztę kont zbanowali mi później jakieś 3 dni po wykryciu postaci na której używałem em2. (pewnie doszli po ip)

Moje pytanie jest takie : czy jak użyję jakiegoś programu do maskowania ip to zmylę tym Gej Mastera czy też nie ????

Dodam tylko że posiadam stałe łącze i stały adres IP

Proszę o podpowiedź czy ma to jakiś sens używanie bota przy włączonym programie hide ip , changer ip itp wiem że te programy działają na bany nałożone w grze CS- 1,6 ale czy zmylę tym GM-a nie wiem co zapisuje się przy logowaniu na serwer metin2post-264786-0-14566200-1333469188_thumb.png

Opublikowano

Zablokuj logi + hs'a, na odzdzielnych e-mailach wówczas mogą dojść po ip, nie wiem czy programy do zmiany ip tutaj mogłyby pomóc,bo nie zminiają one ip w grze, ale jeśli to polecam hotspot shield .

Opublikowano

przede wszystkim nie loguj się na główna postać z tego samego metina na którym latają twoje boty ( instalujesz 2 metiny w rożnych folderach i na jednym ustawiasz boty a na 2 grasz główna postacią ). Jak przekładasz dropa z botów na główne konto to tylko i wyłącznie poprzez wyrzucanie go na glebę i zbieranie główną postacią. Postacie zakładaj na rożnych emailach ( najlepiej na rożnych serwisach, nazwy zupełnie nie podobne do siebie, tak samo jak loginy i nazwy postaci ).

nigdy nie loguj się postacią na bota w metku na którym grasz głównym kontem i odwrotnie. zmiana IP nic Ci nie da i tak by doszli.

I nigdy nie handluj miedzy żadnymi swoimi postaciami, no chyba ze masz swoje konto którym grasz na codzien i shopka/ buffa, handel tylko miedzy tymi 3 postaciami

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Zablokuj logi + hs'a, na odzdzielnych e-mailach wówczas mogą dojść po ip, nie wiem czy programy do zmiany ip tutaj mogłyby pomóc,bo nie zminiają one ip w grze, ale jeśli to polecam hotspot shield .

Dzięki temu co napisałeś dowiedziałem jak oni wpadli na moje inne postacie i wyszukałem na forum poradnik jak zablokować hs poprzez program eset smart security teraz moge bez problemu sobie bocić a jak nawet dostane bana to nie dojdą do reszty moich postaci bo zablokuje w programie możliwość wysyłania logów z hs do support :) Masz u mnie + :) pzdr

przede wszystkim nie loguj się na główna postać z tego samego metina na którym latają twoje boty ( instalujesz 2 metiny w rożnych folderach i na jednym ustawiasz boty a na 2 grasz główna postacią ). Jak przekładasz dropa z botów na główne konto to tylko i wyłącznie poprzez wyrzucanie go na glebę i zbieranie główną postacią. Postacie zakładaj na rożnych emailach ( najlepiej na rożnych serwisach, nazwy zupełnie nie podobne do siebie, tak samo jak loginy i nazwy postaci ).

nigdy nie loguj się postacią na bota w metku na którym grasz głównym kontem i odwrotnie. zmiana IP nic Ci nie da i tak by doszli.

I nigdy nie handluj miedzy żadnymi swoimi postaciami, no chyba ze masz swoje konto którym grasz na codzien i shopka/ buffa, handel tylko miedzy tymi 3 postaciami

Dzięki za odpowiedź tez skorzystam ale wydaje mi się że złapali mnie poprzez hs , ponieważ 2 postacie zostały na które rzadko się logowałem szkoda że tamte nie dostały bana ale no cóż nikt nie powiedział że bedzie łatwo
Opublikowano

Twoim problem jest to , ze grasz pewnie na tym samym metinie i mozliwe , ze posiadasz stale IP :) Oni moga widziec po IP wiec bedziesz mial problem

Mam stałe IP i zablokowałem juz wysyłanie logów przez hs oraz stworzyłem nowego metina na którym bedę grał czysto a drugi do bota :) teraz tylko czekam na aktualizacje em2 i ruszam pzdr
Opublikowano

Fajnie by bylo jak by ktos przetestowal czy instalacja 2 metinow w roznych folderach pomoze, pomoglo by to wielu osoba ktore maja ten problem ;]

Opublikowano

Cos czuje , ze to malo pomoze i beda widziec po tym , ze masz stale IP

Z tego co wiem nie banują na IP wcale .

Nie powinien dosta bana przy tej blokadzie na wszystkie konta, sam podostawałem kilka razy bana, przy odpowiedniej ostrożności (hs, logi etc) zbanują Ci co najwyżej jedno konto . Z resztą, bez logów nie będą mieli jak za bardzo podstaw by banować wszystkie konta po IP ( a jeżeli jest to osiedłówka, w której mieszka 200osób korzystając z tego samego IP )?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich po długich konwersacjach z support mt2 przez przypadek wygadali się jak dochodzą do naszych innych kont po zbanowaniu postaci na której otrzymaliśmy bana poniżej wklejam ss z tego co otrzymałem od support

P.S. ja juz nie gram na oficjalu bo to niema sensu:(post-264786-0-94994300-1334861634_thumb.png

Opublikowano

Kolego, nie odkryłeś nic nowego. To jasne, że sprawdzają po IP i logach w handlu, jeżeli przekazujesz dużo warte itemy.

Nic już teraz nie zrobisz, po prostu się nie udało tak jak wielu osobom - trudno ominąć teraz HS'a w Metin2, ale cóż... trzeba uważać.

Opublikowano

Witam wszystkich po długich konwersacjach z support mt2 przez przypadek wygadali się jak dochodzą do naszych innych kont po zbanowaniu postaci na której otrzymaliśmy bana poniżej wklejam ss z tego co otrzymałem od support

P.S. ja juz nie gram na oficjalu bo to niema sensu:(post-264786-0-94994300-1334861634_thumb.png

Ty bocenie nazywasz grą ? nie ma sensu bo co ? bo nie odpalisz fishbota i nie zarobisz na eq ? wasze zjebane myslenie osiągnij coś bez allegro i wspomagaczy wtedy będziesz mógł się żalić a nie że nie grasz bo nie dzialaja ci hacki..

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...