Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cabal żaden priv nie działa?

DjPrzemo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc prubuję odpalić różne privy cabala (x-world X-gamming elite cabal itd...) nie mogę kłopot polega na tym :

Właczam cabala wyskakuje tkzw. luncher(X-trap?) odpalam i nic się nie dzieje Co zrobić?

Prubowałem:

-gg,

-anty wirus,

-najnowsze stery do grafiki,

-mam windosc 7 4RAM 3Ghz Intel Core 2Duo Karta Graficzne GeForce9600GT,

-odistalowac zaitalować

-mam pelny dostep do admina( czyli ja)

-husky i nic

-zgodnosc wdl.g windo xp 3pack i nic

-skan nic nie wykryło,

-usuniecie konta i na nowo ( Pc)

- na inny dysk,

-wyl. Firewall ,

-Dyski wolne po 100-80gB ( poj. jednego to 200-300GB).

Proszę o pomoc na gg:32988257 lub pisac na forum w zamian 5,+ itp. jakas kasa na x-world , elite cabal lub. ewntl. item.

Opublikowano

No... podzieliłbyś się :D Inni też mają problemy, może im pomoże xD (trochę spam no ale trudno ;d)

Opublikowano

to tak sam prubwałem jak up ale znalazłem posoba ;d

Instrukcja do windows 7 :

Komputer-(PRWAY MYSZKA) WLASCIWOSCI-(po lewo) Zaawasowane ustawienia systemu (klick)-( WEJDZIE CI WLASCIWOSCI SYSTEMU) klick ZAAWASOWANE-wydajnosc ,ustawienia,zapobieganie wykonaniu danych DODAJ PLIK CABAL( CO ODPALASZ) zanacz go i ok a jak nie wjedzie to na górze masz 2rodzaje DEP to sprooj druGIE(NADAL ZAZNACZONE)

ehh ma klopot z x-gammning serwery dzialaly zrobili reste 1serw pokazuje z eludzie sa a zalogwoac nie moge ;/ a na 2 moge ( OBY DWA SERWY TEN SAM CLIENT)

Opublikowano

A mi pokazuję się znalezienie serwera po zalagowaniu na tym samym okienku i później pisze nie znaleziono spróbuj później co jest nie tak |?

Opublikowano

LUDZIE OGARNIJCIE SIE! ANGIELSKIEGO NIE UMIECIE CZY CO? NA FORUM IPU PISZE ŻE SERWERY PADŁY I NIE DZIAŁA!!!

Niestety musiałem taką czcionka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...