Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Team Metin2

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie artykuły wyżej więc nie ma co tu dopowiadać, forum nie jest instytucją państwową aby regulaminem się bronić napisanym przez dzieciaka. Sami wyrządziliście sobie krzywdę. To na tyle. E-mail będzie sprawdzowny i każde wykryte ip któ¶e było logowanie na poczte zostanie zgłoszone a screeny z włamania na moją skrzynkę mam więc też macie pecha i screeny jak zostalo opublikowane moje ip również. Więc zostaje wam wyłącznie współczuć.

Opublikowano

@Błyskotka

Ja miałem mieć już sprawę o która mnie oskarżałaś i groziłaś sądem do tej pory żaden list nie przyszedł.

Btw. To nie Pogaduszki, więc nie offtopuj.

@Wiesiek

Mogłeś napisać do mnie na PW lub do kogoś innego byśmy sobie to wyjaśnili:)

Opublikowano

Gamus nie rozchodzi się tutaj o ciebie, my między sobą sprawę wyjaśniliśmy . Chodzi tutaj o Homleo i RMCF co dopuszczają się rzeczy których nie powinni a przy tym tak na prawdę naruszają Konstytucję RP, tylko 15 latkowie są tego nie świadomi

Opublikowano

No no no...

widzę, że niezły rumor się w dziale zrobił.

Mostro zamiast opierać się na opinii innych "zaufanych" powinieneś zawsze sprawdzać czy to, aby na pewno rip, fake czy coś w te gusta.

Ty zawiniłeś i tyle tu do gadania.

Na prawdę dział metina zjeżdża na niższy poziom z każdym dniem ...

Opublikowano

Dobra fajnie, już kilka razy napisałaś, że sprawę zgłosiłaś wyżej, dlatego też czekamy na apokalipsę i wejście na forum brygady antyterrorystycznej.

Skończ dyskutować nie na temat. Wątek dotyczy czegoś całkowicie innego.

Opublikowano

Chłopaki popełnili błąd, ale widzę, że już z niego wybrnęli zdejmując Ci warna i wychodząc z chęcią wyjaśnienia sprawy.

Dyscyplinarnie nie mogę się już do nich o nic przyczepić, bo każdy może błąd popełnić, a oni od razu wzięli się za jego odkupienie. Dlatego też, temat nie będzie dalej kontynuowany w tym dziale, bo stał się sprawą jedynie waszego wewnętrznego konfliktu, a to już kwestii samego przewinienia modów nie dotyczy. My jako osoby zewnętrzne nie możemy również przyznać racji żadnej ze stron, żeby nie być stronniczymi. Proszę Was, żebyście załatwili sprawę drogą PW/GG. Jeśli będziecie mieli jakieś kłopoty - moja skrzynka czeka, ale nie liczcie, że osądze czyjąś winę. Jesteście już dużymi chłopcami i powinniście umieć się dogadać i przyznać do winy/przeprosić nawzajem.

Błyskotka - widzę, że masz wiele zastrzeżeń co do pracy MPC, Twoją osobą zajmę się osobiście.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

TCQ otworzył na chwilę, bo miałem napisać o Błyskotce, co też zrobię, nie warnować :)

Po pierwsze, proszę pani (O ile mogę Twoją osobę tak nazwać, gdyż Twój wiek na pewno odbiega od rzeczywistości), to grożenie paragrafami podlega karze:

Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Cała sprawa rozpoczęła się od tego, iż nie została Pani przyjęta na pozycję KidModeratora działu Metin2, dlaczego? Bo miała Pani w owym dziale 150 postów, bardzo słaby czas online i nic Pani nie robiła.

Od tego czasu zaczęły się groźby, wyzywanie, flaming i skargi w tym właśnie dziale na Team Metin2 i global moderatorów, którzy SŁUSZNIE zamknęli jakiś temat.

Dodatkowo, nie zapoznała się chyba 'Pani' z Regulaminem Globalnym forum MPC, dlaczego? Dlatego:

3. Użytkownik zobowiązuje się do korzystania z Forum zgodnie z zasadami powszechnie uznanych norm moralnych, zasad netykiety i nie naruszając polskiego prawa. Administracja zapewnia, że będzie chroniła języka polskiego zgodnie z wymogami Ustawy o Języku Polskim.

Dodatkowo, złamała Pani ten punkt regulaminu:

2. Użytkownik jest zobowiązany do ważenia swoich wypowiedzi, tak by nie obrażały uczuć oraz przekonań innych.

Dlaczego? Gdyż na pewno obraziła... Pani wiele osób swoimi czynami i wypowiedziami. To, że Nasz regulamin globalny nie został zaakceptowany przez... prawo (kpina) to rzecz oczywista, ale:

1. Niniejszy regulamin przedstawia warunki uczestnictwa w Forum mpcforum.pl. Regulamin staje się wiążący z chwilą wysłania formularza rejestracyjnego lub w chwili zaakceptowania po wprowadzonych poprawkach.

Dzięki wprowadzeniu owego wpisu do regulaminu nie obowiązują żadne akceptacje przez prawo, sąd, antyterrorystów, muminki czy whatever else.

Osoby uprawnione, czyli np. Moderatorzy, Global Moderatorzy mogą edytować, usuwać czy wchodzić do PW, jeżeli zajdzie taka potrzeba. Punkt z reg:

3. Użytkownik przyjmuje do wiadomości, że osoby funkcyjne Forum mają prawo do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili, jeśli zajdzie taka potrzeba.

'Wątek' obowiązuje też jako termin Prywatnej Wiadmości, bo jeżeli zajdzie taka potrzeba, to Global Moderator może do owej wiadomości wejść.

No, ręce mnie bolą, bo dziś musiałem rozdzielić kilku chłoptasiów w pracy, więc to na tyle, papatki <3

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...