Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Team Metin2

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc, jak wiecie ostatnio był prowadzony konkurs w metin2 na najlepszy spis.

http://www.mpcforum....-dzialu-metin2/

Za czasów mojego moda, SuPeRsLoNeYs przekazał mi oto ten spis serwerów zagranicznych

http://www.mpcforum....-zagranicznych/

Prowadziłem go gdy byłem moderatorem, nawet na końcu tematu Loni dodał wzmiankę, że ja prowadzę ten spis.

Gdy straciłem moda, postanowiłem założyć nowy spis, abym mógł go dalej prowadzić. Skorzystałem z zawartości tamtego spisu który wcześniej prowadziłem.

Zostałem oskarżony o "Skopiowanie spisu" przy konkursie, zostałem również zdyskwalifikowany.

To jest ten "mój" spis za który dostałem warna...

Spis różni się zawartością oraaz grafikami. Wątpię aby był zripowany, ponieważ nawet mam pozwolenie od Loniego na prowadzenie tego spisu, jakże treść nieznacznie się różni.

Nie chodzi o to, aby robić wam przypał. Ale trochę konsekwencji, i następnym razem patrzcie co robicie ;)

Pozdrawiam :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

A więc, jak wiecie ostatnio był prowadzony konkurs w metin2 na najlepszy spis.

http://www.mpcforum....-dzialu-metin2/

Za czasów mojego moda, SuPeRsLoNeYs przekazał mi oto ten spis serwerów zagranicznych

Prowadziłem go gdy byłem moderatorem, nawet na końcu tematu Loni dodał wzmiankę, że ja prowadzę ten spis.

Gdy straciłem moda, postanowiłem założyć nowy spis, abym mógł go dalej prowadzić. Skorzystałem z zawartości tamtego spisu który wcześniej prowadziłem.

Zostałem oskarżony o "Skopiowanie spisu" przy konkursie, zostałem również zdyskwalifikowany.

To jest ten "mój" spis za który dostałem warna...

Spis różni się zawartością oraaz grafikami. Wątpię aby był zripowany, ponieważ nawet mam pozwolenie od Loniego na prowadzenie tego spisu, jakże treść nieznacznie się różni.

Nie chodzi o to, aby robić wam przypał. Ale trochę konsekwencji, i następnym razem patrzcie co robicie ;)

Pozdrawiam :)

Chuj z tym ze dodałeś grafiki itp

Jak był taki to na chuj drugi?

Ja bym ci jeszcze bana wjebał.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Marcusny, ale tamten nie był aktualizowany. Włącz myślenie.

Po co komuś stary spis, z którego połowa serwerów nie działa.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

A na chuj komuś spis? jak serwery powstają/padają codziennie?

Wystarczy wejść w prezentacje serwerów > serwery zagraniczne.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

A ty kurwa kim jesteś?, żeby mi mówić co mam robić?

Bd pisał co bd chciał,spis jest nie potrzebny.

Mam własne zdanie,i zadem mod nie bd mi pisał co mam robić.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano
A ty kurwa kim jesteś?

Bd pisał co bd chciał,spis jest nie potrzebny.

Modem, a co?

Spis jest potrzebny, nie ty decydujesz o tym tylko team Metin2.

My chcemy ten spis, a poki co ty nie masz tu nic do gadania ;)

Opublikowano

Marcusny - Spis byłby niepotrzebny, gdyby nie wchodziły na MPC takie łomy, jak widać co poniektórych. Niektórzy nie umieją podołać, w znalezieniu serwera, a spis na pewno to ułatwia.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Modem, a co?

Spis jest potrzebny, nie ty decydujesz o tym tylko team Metin2.

My chcemy ten spis, a poki co ty nie masz tu nic do gadania ;)

I myślisz ze masz moda to ci wszystko wolno?

Nie prześlizgnij się na tym=)

Bo nikt mnie nie może zakazać wypowiadania swojej opini:)

Marcusny - Spis byłby niepotrzebny, gdyby nie wchodziły na MPC takie łomy, jak widać co poniektórych. Niektórzy nie umieją podołać, w znalezieniu serwera, a spis na pewno to ułatwia.

Oczywiście ze są takie "łomy",ale i tak ten spis odwołuje do prezentacji:)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Homleo a wy macie prawo włamywać się na skrzynki wiadomości prywatnych i za pewne szpiegowanie e-maili podane przy rejestracji ? Za kogo się dzieci uważacie, że kolor nicku macie innym kolorem oznaczony to myślicie że wszystko wam wolno ? Bezczelnie wkradliście mi się na skrzynkę 2 raz i skasowaliście wiadomość ale nie przewidzieliście tego, że screeny mam i zostały wysłane tak samo w moim temacie ostrzegawczym. Nie sugeruj mi się regulaminem napisanym przez dziecko bo nie ma on mocy prawnej.

Opublikowano
Homleo a wy macie prawo włamywać się na skrzynki wiadomości prywatnych i za pewne szpiegowanie e-maili podane przy rejestracji ? Za kogo się dzieci uważacie, że kolor nicku macie innym kolorem oznaczony to myślicie że wszystko wam wolno ? Bezczelnie wkradliście mi się na skrzynkę 2 raz i skasowaliście wiadomość ale nie przewidzieliście tego, że screeny mam i zostały wysłane tak samo w moim temacie ostrzegawczym. Nie sugeruj mi się regulaminem napisanym przez dziecko bo nie ma on mocy prawnej.

Moj nick nie tak brzmi.

A tak wgl, mielismy prawo, bo naruszal on regulamin.

A jesli myslisz ze regulamin byl napisany przez dziecko to oskarżasz kokosza ktory ma ponad 22 lata.

Nic nie sksowalismy, ta rozmowa nadal jest, tylko zablokowalem Cie i dlatego. Nic nie zniknelo, nie przejmuj sie ;)

Opublikowano

A ja jestem ciekaw skąd wyciekają info z private :)

Co do problemu, to ziomq mi podał jakieś tematy na gg, że je skopiowałeś uwierzyłem mu na słowo więc skreśliłem Cie (zdyskwalifikowałem).

Opublikowano

To ty będziesz musiał się przejmować, wiem doskonale że wtargneliście ponownie ale nei martw się wszystkie screeny posiadam i zostało zgłoszone. Niestety mój drogi kokosz 22 lat lub ponad nie ma, wiem to z pewnego źródła. Po za tym wiadomości prywatne są moim dobrem osobistym do których nikt nie ma prawa a wy naruszyliście moje mienie czyli prawo złamaliście gdzie za ten czyn kara surowa. Mój drogi masz 15 lat a zachowujesz się jak dziecko któremu zabrało się zabawkę. Nie zatuszujecie prawdy o łamaniu przez prawa, tak dla przypomnienia także o opublikowaniu ip mojego komputera co tym samym stworzyliście zagrożenie dla mojej osoby i mojego mienia. Troche się wam tego już na kumulowało więc z tego już nie wyjdziecie, a że akurat szwagier jest informatykiem więc e-mail sprawdzi jakie osoby sie logowaly z jakiego ip. Wszystko się teraz wyda.

Ludzie wam uciekaja i tego faktu nie zmienicie dzieci.

Opublikowano

To ty będziesz musiał się przejmować, wiem doskonale że wtargneliście ponownie ale nei martw się wszystkie screeny posiadam i zostało zgłoszone. Niestety mój drogi kokosz 22 lat lub ponad nie ma, wiem to z pewnego źródła. Po za tym wiadomości prywatne są moim dobrem osobistym do których nikt nie ma prawa a wy naruszyliście moje mienie czyli prawo złamaliście gdzie za ten czyn kara surowa. Mój drogi masz 15 lat a zachowujesz się jak dziecko któremu zabrało się zabawkę. Nie zatuszujecie prawdy o łamaniu przez prawa, tak dla przypomnienia także o opublikowaniu ip mojego komputera co tym samym stworzyliście zagrożenie dla mojej osoby i mojego mienia. Troche się wam tego już na kumulowało więc z tego już nie wyjdziecie, a że akurat szwagier jest informatykiem więc e-mail sprawdzi jakie osoby sie logowaly z jakiego ip. Wszystko się teraz wyda.

Ludzie wam uciekaja i tego faktu nie zmienicie dzieci.

Wyjdź i zatrzaśnij drzwi za sobą.

Zraportowanie wiadomości, to jest logiczne, że moderator zobaczy treść...Użyj czasem głowy bo już trochę śmieszne jest co reprezentujesz.

Stwarzasz problemy z niczego...

btw. zrob sobie nowy temat.

Opublikowano

Mostro prywatna wiadomość jest wyłącznie do mojego wglądu i RMCF nie miał prawa wtargnąć mi w moją prywatną skrzynkę ale screeny mam i zostały wysłane do odpowiednich służb. Mienie osobiste - naruszenie czyli to co zrobił jest karalne. Regulamin napisany przez dziecko nie obronicie się nim , tylko was wyśmieją. Aby opierać się regulaminem musi być zatwierdzony przez władzę wyższą. Więc wasz regulamin sędzia lub prokurator może użyć jako wycieraczkę.

Sami sobie zawiniliście.

Prawdy już nie ukryjcie tak samo jak zostało opublikowane moje ip co stworzyliście tym samym niebezpieczeństwo mojej osobie.

Opublikowano

Mostro prywatna wiadomość jest wyłącznie do mojego wglądu i RMCF nie miał prawa wtargnąć mi w moją prywatną skrzynkę ale screeny mam i zostały wysłane do odpowiednich służb. Mienie osobiste - naruszenie czyli to co zrobił jest karalne. Regulamin napisany przez dziecko nie obronicie się nim , tylko was wyśmieją. Aby opierać się regulaminem musi być zatwierdzony przez władzę wyższą. Więc wasz regulamin sędzia lub prokurator może użyć jako wycieraczkę.

Sami sobie zawiniliście.

Prawdy już nie ukryjcie tak samo jak zostało opublikowane moje ip co stworzyliście tym samym niebezpieczeństwo mojej osobie.

Prywatna wiadomość jeśli to jest reklama czy coś takiego, to każdy może ją zraportować i GM ma przegląd do tego. Jest to automatyczne w silniku IPB. A jeśli mają kogoś wyśmiać to raczej Ciebie ;)

Opublikowano

Mostro nie ma prawa wtargnąć mi na prywatną skrzynkę, dziecko jak nie znasz się to zapytaj się rodziców , jak na razie myślicie że regulamin napisany przez dzieciaka wam pomoże wiesz mi że nie. Naruszenie mojej prywatności 2 krotnie. Sami sobie pracujecie aby forum padło.

Opublikowano

Mostro nie ma prawa wtargnąć mi na prywatną skrzynkę, dziecko jak nie znasz się to zapytaj się rodziców , jak na razie myślicie że regulamin napisany przez dzieciaka wam pomoże wiesz mi że nie. Naruszenie mojej prywatności 2 krotnie. Sami sobie pracujecie aby forum padło.

Nic do cholery nie padnie i zostaw nasze sprawy, nie masz tu nic do gadania w sprawie metina i jego moderatorów, już nie raz Ci to mówiłem. -.-

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mostro na pewno nie wtargnął, ponieważ moderator nie ma takiej opcji. Jedynie to może GM, ale dopiero wówczas, gdy któryś z rozmówców wyśle raport. Takie jest IP.B, że osoby trzecie mogą wtargnąć na rozmowę prywatną. Jeśli masz problem to nie umieszczaj w nich ważnych informacji -.-

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

A rejestrując zaznaczyłaś, że akceptujesz regulamin, a w nim napisane wszystko =).........

Z ciebie na forum są takie jajca, tak samo na policji wyśmieją i każą iść do domu.

@topic

Za takie coś nie powinno być dyskwalifikacji ...

@down

HAHAH!

Szpiegują emaile !

HAHA, ciekawe jak!

HAHA, puknij się........

Opublikowano

Mam prawo się wypowiadać na temat jaki jest zamieszczony , wolnosć słowa i wy mi jej nie zabronicie dzieci. Mostro nie wtargnął ale regulamin któ¶ym się tak bronicie usuilnie mozna uzyc jedynie do wytarcia podłogi . Macie potwierdzony przez władzę wyższa w naszym prawie polskim bo nei wydaje mi się.

To że IBP udostępnia tą funkcję to jest mało ważne, wiadomośc prywatna jest wyłącznie dla mnie i nikt nie ma prawa w nia wchodzić . Jak nie wiecie co to znaczy mienie osobiste, prywatne to zapytajcie się rodziców, forum wam pada bo wiem doskonale że użytkownicy uciekają od was. Łamiecie prawo i żaden regulamin napisany przez dzieciaka wam nie pomoze, nie jesteście instytucją państwową aby obowiązywał w śwetle prwa.

Powiedziałąm sami jesteście sobie winni a ty Vanosh dziecko nie będziesz mi mówił co ja mam robić.

kwiat zapytaj się rodziców, dzieci wypowiadają się na temat na któ¶y nie mają pojęcia. IBP udostępniając tą funkcję również dopuszcza się łamania prawa. Skrzynka prywatnych wiadomości ma wgląd tylko ja i osoba druga dialogu prowadzonego.

Zapewne e-maile też są szpiegowane. Dzisja szwagier mi to sprawdzi, każde ip które znajdzie z mojego konta pocztowego zostanie zgłoszone.

A to dla dzieci nie pochamowanych z emocjami, którzy mają problemy w rozumowaniu:

Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.

§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.

§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.

Opublikowano

Błyskotka wyjdź, nie ty decydujesz na tym forum co będzie, a co nie. Przy rejestracji zaakceptowałaś regulamin i musisz się go trzymać. GM nie może ci wejść w skrzynkę, chyba że dostanie raport.

Opublikowano

Błyskotka

teraz posądzisz całą tą firmę IPB czy ch*j wie co za to, że ktoś Ci przeczytał wiadomość? OMG.

@top

Nie wiem, według mnie nie powinno być dyskifalikacji, chciałem tylko napisać tego posta do Błyskotki. xD

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...