Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ogarnąć LCGenericName01

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Special Items Dealer -> Perfect Stone

Linoskoczku,mam o Ciebie pytanie .Jaki plik mam podmienić/zmodyfikować,żeby używać klawiszy f1-f12 a nie myszki? Wolałbym trzymać ciągle f1 niż klikać ciągle na ikonkę skilla.

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Linoskoczku,mam o Ciebie pytanie .Jaki plik mam podmienić/zmodyfikować,żeby używać klawiszy f1-f12 a nie myszki? Wolałbym trzymać ciągle f1 niż klikać ciągle na ikonkę skilla.

nic nie musisz robić, od początku już możesz :)

Opublikowano

A co można zrobić, żeby normalnie używać klawiszy odpowiedzialnych za plecak, skillle, a nie kombinację alt+e ITP.

Opcje -> Enter Chat (zaznaczasz)

Opublikowano

nic nie musisz robić, od początku już możesz :)

Właśnie nie xD

Zobacze może chodzi o enter chat jak wyżej;p

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Wiem o co Ci chodzi, ale jak Gerbi powiedział, tak można robić od początku. Ja mam włączoną opcję enter (albo wyłączoną, nie pamiętam, w każdym razie nie muszę klikać enter aby wejść do czatu) i używam skilli hotkeyami. Może przeinstaluj clienta i będzie spokój :P

Jeszcze jedna rzecz mi przyszła na myśl, ale mała szansa, że zadziała. Wypakuj to w folderze Data w Last Chaos:

http://www7.zippyshare.com/v/46538848/file.html

Opublikowano

Dobra już mam;p Leci lajk dla ciebie i Gerbiego.Generic domyślnie ma wyłączony enter chat;d

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Punkt 4 . Błąd ;]

Jak już ogarniemy początki to będzie naprawdę z górki. Przynajmniej do czasu. Do 202 lvl siedzimy w procku . Następnie udajemy się na ogry - Baby Ape i Ape i tam expimy do poziomu 217-218 (jak kto woli). Ostatnim etapem wędrówki są skorpiony. Wydaje mi się, że są to najlepsze mobki na dobicie 220 lvla. Bo po co sobie życie utrudniać?

Teraz w procku są moby 180 lvl . ;p

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

gdzie konkretnie expic po 202 lvlu, bo nie znam lokalizacji? i czy da sie to jakos przyspieszyc, np 200-230lvl w 1h, 230-250lvl w 2h? szczerze mowiac nie lubie expic, ale lubie walczyc na pvp i dlatego chce jakos to szybko ominac ;) dzieki z gory!

Opublikowano

gdzie konkretnie expic po 202 lvlu, bo nie znam lokalizacji? i czy da sie to jakos przyspieszyc, np 200-230lvl w 1h, 230-250lvl w 2h? szczerze mowiac nie lubie expic, ale lubie walczyc na pvp i dlatego chce jakos to szybko ominac ;) dzieki z gory!

Expisz w Egeha do 230. ;) Wszystkie mobki dają tyle samo expa. Myślę, że expa w znaczący sposób nie da się przyspieszyć, musisz to przeboleć. :)

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...