Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto Minecraft POMOCY !

JemWengiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Około od roku temu nie moge zalogowac się na moje orginalne konto w minecrafcie (moge ale tylko na strone a na minecraftcie pisze user not premium). Nie robiłem nic bo myslalem że to jakas pomyłka i przy następnym updacie zrobią cos z tym. Nigdzie nie pisałem o tym. Dalej używam tego nicku na pirackim minecraftcie i dalej mam ten skin co miałem o.0. Stało się to jak (chyba bo juz niepamiętam) dostalem bana na mycrafcie za griefa.POMOCYYY jak odzyskac konto i czy jest to możliwe.

Opublikowano

Jeżeli dostałeś bana na mycrafcie to nie ma to nic wspólnego z minecraft.net, zapewne kupiłeś jakiś lewy gift code tak jak tu na forum wiele użytkowników się skarży.

Opublikowano

Klucz mógł być kradziony od Minecraft.net, a klucze Twoich kolegów legalne, zdarza się tak przy większym kupnie bo wtedy nie możesz mieć pretensji do sprzedawcy, że coś lewego Ci sprzedał bo inne działają.

Jak masz maila lub dowód otrzymania gift code i kupienia go, wyślij screeny z kupna i klucza i wyślij to do supportu Mojang.

Andrzej.png
Opublikowano

Jeśli nie możesz zalogować się na premium, a na piracie masz skina to napisz do Supportu Mojang. Tylko oni mogą coś zrobić.

Opublikowano

Skontaktuj się ze sprzedawcą, bo Mojang nie interesuje, że miałeś - Klucz został kupiony z kradzonej karty, więc Mojang nie otrzymało pieniędzy za konto, więc No-Premium

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...