Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gift Code

Posejdon133

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Miałem Gift Code do minecrafta. Rano grałem jeszcze na Gift Codzie a teraz kolo godz 22:00 Mi ten Gift code zniknął (LOL). Wogóle jak Wchodze na minecraft.net to pisze mi ze nie mam GiftCoda WTF???

Opublikowano

Kupiłeś na allegro, tak? :D Większość z tych ludzi kradnie karty kredytowe i kupuje gift code. Złóż skargę na allegro - jak zauważyłeś połowa aukcji zniknęła - właśnie z tego powodu.

Opublikowano

Jest jakaś tam ochrona do 10.000 zł to pisz do allegro, a jeśli masz dowód, że w aukcji np. było napisane, że giftcod jest na zawsze to idź z tym na policje..

Opublikowano

Racja skutki allegro ja kupiłem na allegro za 27zł i po dwóch miesiącach mi zniknęło gift code więc lepiej kupić na www.kontagier.pl bo masz 100% że nie jest skradzione.

Opublikowano

Albo na minecraft.net kupić i się nie pierdolić ;)

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

Opublikowano

Racja skutki allegro ja kupiłem na allegro za 27zł i po dwóch miesiącach mi zniknęło gift code więc lepiej kupić na www.kontagier.pl bo masz 100% że nie jest skradzione.

po co ma płacić więcej niż na org stronie mc na której kupi +/- 81 zł?

Opublikowano

No to jeszcze fabrykakluczy.pl zostaje, tam są dobre klucze, ja i tak kupiłem za 19 zł kiedyś klucz i do dziś mam :)

Andrzej.png
Opublikowano

Pokaż link do aukcji allegro. Jeśli jest coś tam o terminie ważności napisane to możesz zgłosić to do allegro, bądź udać się na policje.

Opublikowano

Ja tez tak mialem ale 2 miechy temu ;/ Jezeli tak dawno to moge jeszcze zglosic to ?

po kiego groma 2 podobny post już zapomniałeś że wyżej napisałeś to ??

Jezeli było napisane że kod jest na zawsze to zgłosć tego kolesia na allegro i na 100% z nim wygrasz.

do6qfp.jpg

Opublikowano

a musze do tego miec link do aukcji? Bo nie mam juz tego linku to bylo dawno.

A jak ktos tak pisal juz do allegro to moze napsiac do mnie na PW? :)

Opublikowano

Tak musisz mieć linka, a dokładniej opis całej aukcji jeżeli było napisane, że kod jest na zawsze to zgłaszaj sprawę na policję. Z swojego doświadczenia ( kupiłem kilka kluczy z minecraft.net , kontagier.pl oraz allegro.pl ) Najbezpieczniej i "tanio" jest na minecraft.net kosztuje cię tam gra 82.5 zł, a na kontagier.pl aż 100 zł (aktualnie brak ) co do allegro kupiłem za 40-50 zł na początku 2011 roku i nadal trzyma po prostu trzeba mieć szczęście. Jednak dla potencjalnych kupujących jak najdalej od allegro.pl :->

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Ok pozostaje kupic tylko nowego Gift Code.Kupowac na minecraft.net ? Czy na tych fabrykach kluczy albo w innym sklepie?

Opublikowano

Taa jeszcze mnie opierdola ze kupuje na allegro a nie u nich xD

Alee jakby nasciemniac ze kupilem u nich i mi wygasl?

I powiem im na dowod ze mam skina a pisze zebym kupil mc w profilu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...