Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gift Code

Posejdon133

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dales 50 zl za minecrafta to co sie dziwisz ! takie kody sa generowane i po kilku dniach banowane prawdziwy minecraft kosztuje 80 zl lepiej dolozyc i nie zalowac

Opublikowano

Codziennie ktoś zakłada temat na MPC,że kupił kod na allegro i mu go zablokowali,więc nie wiem czemu ludzie jeszcze kupują na allegro.Moim zdaniem Premium to jest szajs,ponieważ jak ktoś ma wydać 50zł(na allegro i zablokują) lub 90zł na minecraft.net dla głupiego skina to nie wiem czy się opłaca taka kasę wydawać...

Opublikowano

Dziwne ... Ja kupiłem z 3miesiące temu gitf code na allegro za 20zł ! I nadal go mam i nic się nie dzieje. Możliwe że trafiłem na jakiegoś uczciwego allegrowicza lub po prostu padnie za kilka dni ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ludzie, autor tematu nie odzywa się już prawie 2 miesiące xD . A wy wszyscy to samo. Jak dla mnie temat został rozwiązany i powinien być closed :) .

^^

Opublikowano

Ja kupiłem za 35 zł, rok temu i mam do dzisiaj. Komenty trzeba czytać na allegro ;)

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

To jest zwykła KRADZIEŻ PIENIĘDZY. Możesz z tym iść na policje nawet.Słyszałem że podobno w sądzie była rozprawa o jakąś postać z gry na którą gość dał 200 zł,a inny koleś mu ją ukradl.Nigdy nie kupuj z Allegro,tam jest 99% szansy że giftcode ci zniknie..Masz nauczke.

Opublikowano

Ja miałem taką podobną sytuacje. Kupiłem GiftCode na Allegro niby oryginalny i polecany przez CraftSite.pl. Pochodził chyba z 2 miesiące, a może nawet nie i koniec. Pisałem do gościa, który sprzedał i on na to, że udziela tylko gwarancji rozruchowej, a potem to już nie jego sprawa. Niestety nie odzyskałem Premium ani pieniędzy.

W końcu kupiłem oryginała na Minecraft.net i mam spokój już chyba ponad pół roku.

Polecam kupować oryginalne GiftCode'y.

38d92a83b52aa42fmed.jpg

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...