Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadchodzi Nowa Era...Czy Diablo II pójdzie w odstawkę?

EmperorQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak wiadomo wychodzi Diablo 3....

Czy wg was będzie to tak godny następca że legenda jaką jest Diablo2 pójdzie w zapomnienie?

Czy może jednak nowa odsłona nie będzie tak dobra?

Zapraszam do głosowania i wyrażania opinii:)

Pozdrawiam.

Siema Eniu;)

Opublikowano

Dwójka nie odejdzie w zapomnienie-to jest dla mnie pewne...ta gra jeszcze dłuuuuuugo będzie funkcjonowała bo jest po prostu świetna.

Jeśli Diablo III także okażę się hitem a śmiem twierdzić że tak będzie to może pójść śladami dwójki i stać się grą na lata ale nigdy jej nie zastąpi:)

Opublikowano

Moim zdaniem Diablo 2 to genialna gra. Zaledwie wczoraj ja sciagnalem ale wciagnela mn

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Diablo 2 nigdy nie zostanie rzucone w zapomnienie, przynajmniej nie dla słabych komputerów.

Diablo 3 będzie na pewno jedną z gier z najwyższych półek i kto wie czy nie będzie najlepsza.

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Opublikowano

Mi się wydaję że to będzie tak jak z StarCraftem II przez parę miesięcy będzie grało mało osób (jedynie ogromni fani diablo którzy wydali pieniądze na preordera lub poprosili rodziców aby dziecku kupili), a później jak stanieje o zaledwie 10 zł albo więcej to wzrośnie grywalność w zastraszającym tempie tak było z StarCraftem bo sam na promocji kupiłem i myślę że dużo osób tak samo zrobiło :]

Opublikowano

Up...

Jeśli myślisz że od dnia premiery będzie grało mało osób to się "lekko" zdziwisz...

Człowieku pytanie jakie powinniśmy zadać to nie:

Ile tysięcy się zaloguje w pierwszych 24 godzinach ale ile milionów, a raczej ile dziesiątek milionów;)

Chociaż właściwsze byłoby:

Czy serwery Blizzarda wytrzymają takie obciążenie:P

Pozdrawiam.

Siema Eniu;)

Opublikowano

EmperorQ kupią sobie jednego mac booka pro albo więcej z 12 rdzeniowym procesorem i pewnie wejdzie z pół miliona jak nie więcej na niego. a co do ilości to nie wątpię ale mi chodzi o polskich graczy jak będzie jakaś promocja to na pewno o ileś procent wzrośnie ilość polskich graczy :)

Opublikowano

Zobaczymy jak to będzie wyglądało 15 Maja

Juz sobie przygotowałem mamone na diabełka B)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam nadzieję że nie będzie takich kolejek jak w Open Becie...

Z tego co czytałem było tylko 250tys wolnych miejsc na cały świat a po premierze ma być normalnie...

Ale jednak dalej mam obawy co do starcia:

Maszyny Serwerowe vs Miliony Napalonych Fanów:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Mi się wydaje, że jednak serwery nie wytrzymają, chyba że będziemy się łączyli z serwerami YouTube; tylko one potrafią wytrzymać odtwarzanie milionów filmików na raz i wrzucanie w ciągu minuty 35 godzin filmów :P

Chyba, że Blizzard właśnie inwestuje w serwery, czego bym życzył sobie i milionom fanów tej gry! Ona będzie cudowna! Beta to już miód pitny, a co będzie przy pełnej grze? APOKALIPSA!!

Opublikowano

Apokalipsa i to już za niecałe dwa tygodnie:)

Dwójeczka jednak chyba się schowa głęboko pod ziemię :D

A tak teraz pomyślałem o zainwestowaniu w najlepsze serwery;)

Jak nie Blizzard to kto:D???

Mają doświadczenia w WoWie więc tak teraz się trochę uspokoiłem^^

666 postów:D

Znowu znak apokalipsy:D

Siema Eniu;)

Opublikowano

na otwartej becie robione były sztuczne ograniczenia przez to często spotykaliśmy się z zajętymi serwerami do tego otwarte były jedynie amerykańskie serwery. Niebiescy potrafią utrzymać serwery WoW'a które są bardziej wymagające niż Diablo ;) może pierwsze godziny będą trudne ale na pewno nie ma się czym przejmować ;)

Opcje odpowiedzi są troszkę ubogie;) Osobiście uważam że Diablo 3 pochłonie mnie i to bardzo szczególnie przez pierwsze parę dni gdzie mam wolne od pracy ;) potem miesiące, lata męczenia gry ale do Diablo 2 na pewno czasem sobie wrócę nie będzie to równe zainteresowanie ale na pewno taka gra nie pójdzie w odstawkę ;)

Z dziesiątkami milionów to lekka przesada w dniu startu ale może kiedyś.

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Nie, na pewno nie pójdzię w "odstawkę". Diablo II to jest klasyk, którego się nie zapomni,.

Zawsze będzie chciało się powrócić do niego i pograć chociaż trochę i powspominać.

Opublikowano

Diablo 1,2 to moje dzieciństwo. Nigdy pudełko nawet się nie zakurzy. Owszem w Diablo III przeważnie teraz będę grał. Jednak pokuszę się pograć w D2 LoD i D1 HF. Mam do tych gier sentyment.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze zanim jeszcze zaczniemy grac w Diablo 3, powinnismy sobie przypomniec stare dobre czasy i przejsc poprzednie czesci i dopiero przezucic sie na D3, aczkolwiek osoby zrobia jak wola i moga przejsc odrazu do D3 nawet jak jeszcze nie zagrali w 1/2. Co do ankiety, wydaje mi sie ze gry beda obcowy na rownym poziomie, poniewaz innym graczom moze nie podobac sie trojka i wola sobie popykac w starego i klasycznego Diablo 2 z Dodatkiem lub bez :).

PS: Oczywiscie zapraszam innych do wypowiedzi w tym temacie :). Kazdy ma swoje zdanie...

Opublikowano

Tylko że w dwójce już wszystko zostało "powiedziane";)

Tak jak mówiłem-do takich klasyków się wraca ale ze względu na sentyment a nie chęć odkrycia czegoś na nowo:)

Diablo 3 jeszcze długo będzie odkrywane^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

Dodatek jest już zapowiedziany;)

Ale jestem pewien że kiedyś jeszcze odpalę Diablo 2, i nie będę sam na serwerze:)

To tak na podsumowanie tematu^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

Napewno, zawsze mam tak, czy to rok czy dwa, ale zawsze sobie zainstaluje Diablo i przejde cala przez jakis tam pewien okres :D. Poniewaz jakos trzeba tak ;). hahaha.

Opublikowano

Chętnie popykam sobie w dwójeczkę. Oczywiście póki nie kupię D3. Dobije z... 50-65 lvl i pewnie wyjdzie trójka. Chyba, że w D1 pogram. Zobaczy się.