Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro GIFT CODE

eskel1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam bardzo wszystkich serdecznie. Cz u was też tak było że jak się kupiło Gift Code z Allegro i się go wprowadziło to po dwuch tygodniach go nie było?? chodzi mi o to że w ogóle nie mogłem się zalogować do serwerów bo pisało że USER NOT PREMIUM. czy powinienem robić coś z tą sprawą czy zakupiony kod był lewy lub inaczej oszukany?

Opublikowano

ja chciałem kupic gift code... przy poszukiwaniach znalazłem konto no premium za 26 złoty ;) a gość udawał głupa

qmpel ma już z 1,5 roku konto z gift codem z allegro i ma wszystko norm.

Opublikowano

Napisz do gościa, że chcesz inny kod albo zgłoś to na allegro i może będzie sprawa dla kolesia

:D

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Kto się będzie kłócił o marne 27zł.Lepiej uzbierać do 100zł i kupić na www.kontagier.pl

Opublikowano

Aha... no szkoda. No nic kasa poszła w błoto. Gościu powinien zostać usunięty z allegro i polecieć do sądu za oszustwo.

Dobra temat chyba do zamknięcia:) dobranoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...