Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]: DarkHeaven

iLoveLive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up. Ok już to dokańczam

@2Up. Na razie hamachi ... A potem dedyk . I prezka ładka tylko nie dokończona .

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Beznadziejne nic się nie dowiedziałem po co to wgl. dałeś ? -,-

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

255lvl i pewnie 0 epików -.O po zbrojach widac że tylko HW a pozatym godzinami otwarcia dojebałeś ... Po 4h online gz !

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Serwer na gotowcach tylko sklepy i (chyba drop) edytowany. Nic niema nowego(ciekawego) Nie polecam.

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

Potem będzie dedyk . I będzie 24/h . I to nie gotowiec -,-" Wszystko sami robimy .... Dobra nie pasi zrobie reklame w generatorze NQ. Close .

o.O

Opublikowano

Jak wszystko pójdzie dobrze to wraz z [GA]Daro zaczniemy raczej przed świetami albo w trakcie . Góra po świętach w razie nie oczekiwanych problemów . ALE NIC NIE OBIECUJE !

o.O

Opublikowano

Mam pytanie, który to już start serwerka? Pamiętam DarkHeaven z poprzednich zapowiedzi, jeżeli źle mówię poprawcie mnie.

S a t i l i o n - E d i t i o n

Opublikowano

Z tego co właśnie teraz przeczytałem to był HavenMt2 a to DarkHeaven

A ss już się robią

o.O

Opublikowano

Uwaga komunikat ! Serwer ma być podobny do najbardziej zajebistego serwera Ever ! DragonMt2 ! Wszyscy umieją czytać ? Więc nie spamować że mało broni . Właśnie zajmuję się wgrywaniem rzeczy których nie ma na żadnym serwerze !

o.O

Opublikowano

@Up. Nie robię serwa pod ciebie. Haha bezczel nie możesz mi mówić że mam raty zmniejszyć są takie i kropka a co do reszty to wiadome . Powiem wam że na waszą prośbę będzie więcej nowości.

o.O

Opublikowano

Lipa, serwer jak pierwszy lepszy hamachi. I jeszcze chcą sponsora. Kto z takim shitem wam go postawi na dedyka. Jakiś idiota co nie ma z kasą robić. Już na hamachi są na dłużej serwery postawione. 2/10

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Ja zagram ale na dedyku na hamachi nie idzie grać bronie dobreee nienawidzę nowości najlepiej 3-4 nowe bronie i tak samo zbroje tylko lvl ja bym proponował 150 zrobić i by grało sporo ludzi :]

@Cosa metin2 nie polega tylko na nowościach z painta ^^ dawno nie było serwera z 2009/2010 roku ^^

Opublikowano

@Info. Obawiam się że serwer nie wyruszy 6.04.12 ale zrobimy wszystko co w naszej mocy aby tak się stało .

o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...