Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kradziez eq, a kontynuacja gry.

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.ostatnio zostalem okradziony na wiekszosc mojego eq, i zostalo mi troche ale wiele nie mam, a mam postacie: dagger 69 m10 m8 m7 m4, body 43 m3 m4, mental 65 m8 m8 m6,WP 35 m3 m2. i tutaj nasuwa sie moje pytanie: ktora z tych postaci grac dalej? Moze wymienie co mi pozostalo: sokola +9 5B NNO,lwia tarcza+9,zelak+9 5b,kolcza+9, bransa 1500, buty 1500,smoki+7,fuksja+9 bez kd(spalone),smocza+9 1500 PŻ,egzor+9,duchowa+9,simy +9 kd+4 5B(jakbym zebral wszystko do kupy). Z góry dzieki za pomoc;)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Tak jak up wyżej najlepiej jakbyś sam wybrał, ze swojej znowu strony polecam grać ninją dagger , eq na wojownika jest drogie a eq na ninję jest tańsze. Proponuje sprzedac to co sie da a niektóre zamienić i niektóre pozostawiać

Opublikowano

mentala sprzedaj ninje zostaw a WP graj i zarob na eq wbij nim 75 bd mial dropa na metki mordu

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Na ninje masz fajne eq,ale na woja też ogarniesz. Fuksje wymienisz na boga+9(może coś tam dopłacisz), egzi i simy na porządnego riba/parte

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

dodam jeszcze ze posiadam tez bodziaka 65 ale skille marne, m3 m3 m3. on chyba odpada, tak sądze

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...