Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z M2Bob

MrCwaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem dotyczący M2Bob . Otóż jeszcze dziś bociłem normalnie ale przed kilkoma minutami coś piedykło i nie wyskakuje mi "znów" okno z botem ... ;/

Wicie co może pomóc ? Czekam na odp

Opublikowano

mam to samo

mam połączonego mbot wersje 1.1.2 1.1.3 i działało

dziś uruchomiłem metina normalnie, metin2.exe, jakieś aktualizacje sie pobraly

i teraz mbot nie dziala, nie pokazuje sie mapka

prosze o pomoc

400x49.jpg

Opublikowano

Miałem to samo ale wejdzcie na ten temat (sorki że przez bramke proxy ale sami wiecie dlaczego) http://bramkiproxy.laptopow.com/browse.php?u=Oi8vd3d3Lm1wY2ZvcnVtLnBsL3RvcGljLzU5NzQ3OC1kbC1tMmJvYi1ieS1zbGFpdC1zYW5kbWFubjAxNi1leHBib3Qv&b=13

zróbcie wszystko tak jak tam jest i bedzie ok

nic nie musicie zmieniac czy podmieniac juz jak ściągniecie tamtego m2boba 1.1.3 bedzie juz wszystko podmieniane licze na małęgo plusika :):)

jak komós nadal nie chodzi pisać na pw oczywiscie za pomoc wymagam plusika :D:D (muszę troche podreperowac opinie !!:D)

Opublikowano

zainstalowałem metina na nowo

nic nie patchowałem, nic nie robiłem

odpalam przez

- m2bob 1.1.3 edit by dealex

- exe z 1.1.3 wgrany do 1.1.2

i nie pokazuje sie mapka.

druga metoda działała mi dziś zanim odpaliłem metina normalnie przez metin2.exe, jakieś aktualizacje się pewnie pobrały.

pomocy :)

sa inne excp boty, działające za free na PL? chyba nie :(

edit

działa

rozwiązanie

http://www.mpcforum.pl/topic/595867-innem2bob-problem-z-nie-wyswietlajaca-sie-mapka/

400x49.jpg

Opublikowano

Mi też nie działa ale spróbuje to co podał Saper jak będzie działać masz Lika ;)

No i masz Like :P Wszystko pięknie działa :)

Opublikowano

KOCHANI ADMINI :D

zróbcie jakiś przyklejony temat na górze, nazwany '[poradnik] niedziałający m2bot' i dajcie w nim co trzeba

bardzo dużo tematów jest że komuś on nie działą, to by było bardzo dobre rozwiązanie. Jest to jedyny darmowy i działający exp bot na PL przecież

400x49.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...