Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwiązanie problemu z niewyświetlającą się mapką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

DUŻO PROBLEMÓW BYŁO Z NIE WYŚWIETLAJĄCĄ SIĘ MAPKĄDO M2BOBA I BLOKUJĄCYM SIĘ MPC-FORUM.

Żeby działało musimy miec m2boba w wersji 1.1.2 i 1.1.3, oraz kamer moda ( http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html

1. bierzemy czysty folder z metinem

2. wklejamy tam pliki z boba w wersji 1.1.2, a dokładniej folder ,, Ressources i plik o nazwie M2Bob_Dll.dll*

3. Po wklejeniu tych plików, wklejamy z folderu z botem w wersji 1.1.3 plik o nazwie M2Bob 1.1.3.exe*

5.instalujemy do folderu z metkiem kamer moda ( link wyzej)

5. wchodzimy w podany link, ściągamy kamer moda i instalujemy go w folderze z metinem.

6. Odpalamy boba, i zaznaczamy ,, If login doesent work( itp itd)" ale obok tego powinno być okienko i właśnie je zaznaczamy.

bot powinien się otworzyć nie w polskim metku, ale w kamer modzie, tak jakby bot otwierał się w modzie

NIE MUSICIE ROBIĆ ŻADNYCH OBEJŚĆ ITP, WYSTARCZY SAMO ZAINSTALOWANIE KAMER MODA W FOLDERZE Z METKIEM, I WGRANIE TAM PLIKÓW Z 1.1.2 I BOTA W WERSJI 1.1.3

JAK KOMUŚ NIE DZIAŁA PISZCIE NA GG, TO WYTŁUMACZĘ SZCZEGÓŁOWO, LUB NA SKYPE POKAŻE PRZEZ KAMERKE CO I JAK.

40460001 MÓJ NUMER GG

BOB DZIAŁA NA WINDOWS VISTA, 7 A ROWNIEŻ NA WINDOWS XP

jak naciśniemy F6 to otworzy się nam menu kamer moda. Podobnież mamy będziemy mieć też drop hacka, do kradzieży itemów.

Żeby móc kraść itemy, musimy mieć włączane 2 metiny, z dwoma róznymi kontami, obie postacie muszą byc razem pt, i tą postacią którą nie będziemy gra, wyłączamy. Nie wylogowaną postacią idziemy na łowy. !!!NIE WIEM CZY TO PRAWDA, MI SIĘ JESZCZE NIE UDAŁO CZEGO KOLWIEK KOMUŚ ZABRAĆ!!!

jeżeli Wy wiecie jak zrobić żeby zabierał itemy piszcie w komentarzach

Edytowane przez mckoxiku
Opublikowano

Można prosić o dokładnego linka Kamera (w rar) i M2Bob`a (tego złączonego) by był w rar?

bo mam problemy z pobraniem :(

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano (edytowane)

Z tego co pamiętam MPC zabrania kopiowania postów w całości bądź jej części.

Edytowane przez kamil2289

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co pamiętam MPC zabrania kopiowania postów w całości bądź jej części.

Jak był gdzieś podobny post ie wybaczcie ale nie widziałem, jak przypadkiem naprawiłem tego boba, to już nie zaglądałem na inne posty, tylko napisałem swój