Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]ID przedmiotów/bloków

rkoi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to tak problem nastepujący jako iż mi podstawowy minecraft nie wystarcza i juz mnie nie zadowala zacząłem instalowac mody typu industrial craft , build craft itp. ( bo to by wszystko zautomatyzowac i wiele wiecej) mam duzo modów zainstalowanych i tu pytanie do was .

czy jest ktos kto potrafi wyszukiwac wolne ID przedmiotow jesli tak to prosze jak najprosciej mi to wyjasnic .

zalezy mi na tym aby nie podawac mi moda ID resolver bo wymaga on moda 4096 ID Robinton (chyba tak sie to pisze) i robi to wiekszy syf bo wszystkie ID sie przestawiaja o kilka miejsc np diament ma id 509 .

jesli jest jakis program ktory wyswietli mi numery wolnych id to mozecie mi podac jego nazwe

PS: jesli ktos by wiedzial czy idzie wgrac ID resolver bez potrzeby wgrywania 4096 ID chyba ze ja cos zle robie i mi ID sie o kilkanascie miejsc przesuwaja.

Dam like osobie która pomoże i tym które w jakimś stopniu przyczynią sie do rozwiązania mojego problemu

sory za ortografie i za braki znakow specialnych ale pisze bardzo szybko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...