Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Modern Warfare 3 a Black ops.

robsonpro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam problem polega w tym, że mam dwa konta steam, i na jednym mam MW3 a na drugim Black Opsa. I jak przeloguje się by pograć w Black Opsa i pogram np 10min, to potem muszę ściągać 7gb do MW3.

Wiecie jak temu zapobiec ?

Lajki polecą za pomoc.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

skopiuj gdzies na dysk z mw3 caly folder "MPCforum", plik localization.txt, z folderu "main" skopiuj localized_polish_iw00, 01, 02, 03, 04 (te pliki się kasują)

po przelogowaniu wklejasz to glownego folderu z mw3.

licze na like ;)

Opublikowano

Rozumiem, że najpierw muszę pobrać to 7gb :D?

Albo tak gdzie znajdę zapis stat, z Spec opsa, zskopiuje je i zainstaluje MW3 od nowa, I tam patch chyba 3gb jest :)

Opublikowano

Miałem coś takiego:

Gram sobie gram, wyłączam Steam (komputer)

Wstaje powiedzmy rano a tu brakuje pół mw3 i tak co restart Steam

Zrobiłem tak:

Usunąłem kompletnie mw3 ze Steam

Prawym na mw3>Właściwości>Języki>Angielski tylko że dla pewności zrób to samo z singlem.

Wszystko Ci się ładnie pobierze i nie powinno być już kłopotów.

Opublikowano

Siemka. Ja mam tak : na jednym koncie mam mw3 i mw2 zbanowane a na drugim black opsa i mw3 zbanowane, więc jeżeli chcę nagrać cośz black opsa, to wbijam w folder steama gdzie ejst mw3 i zmieniam mu nazwe na modern wrfare 31 ( albo coś w tym rodzaju ) potem loguje się na konto z black ops'em i tam pobiera aktualizacje do mw3, wstrzymuje, pogram w black opsa, wracam na moje konto z mw3, znowu wchodzę w folder steama usuwam nowopowstały folder modern warfare 3 i ten poprzedni zmieniam nazwe na właściwą i wszystko gra ^.^

To może być troche... niezrozumiałe, wybaczcie ale ledwo na nogach stoje, mam nadzieję, że wszystko jest zrozumiałe, jeżeli chcecie mi podziękować - nie chcę lajków, wole subskrypcje na moim kanale yt

www.youtube.com/user/joke3230

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...