Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Ranga + Nagroda

Betros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , myśląc sobie że jest MPC Media Team , MPC Coders Team , Mentor czyli grupy które coś robią na forum i dostają za to nagrode + rangę . Co byście powiedzieli na zrobienie grupy MPC Art/Graff ( tutaj jest do wybrania) Team . Były by to osoby które wykonały jakąś prace na mpc forum obrazki , jakieś logi noi co najważniejsze robią zlecenia w Fan Arcie . Wypowiadajcie się .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Hm, nie wiem czy by to przeszło... MPC nie potrzebuje aż tak dużo prac graficznych. Co najwyżej jakiś napis do konkursu lub regulaminu.

A o takie coś może poprosić mnie/ Baksia/ duds i wystarczy.

Więc ja neutral.

Opublikowano

Jestem na tak, bardzo fajny pomysł.

Zmotywował by ludzi z FanArt do lepszej pracy =)

Wiele razy widziałem, że rangę dostawał jakiś "nic nie wiedzący", ostatni przykład:

Mpc Coders Team Badar, a za tą rangę FanArt trzeba było by się wykazać.

Robić zlecenia, starannie, itd..

Opublikowano

@Wredna chodzi tutaj o ludzi którzy wykonują prace dla userów taki jak by Mentor tylko że pomaga robiąc tylko i wyłącznie zlecenia . Ludzie robią i nic z tego nie mają , o to chodzi aby było takie jak by uprawnienie bo np. Codersi mają a graficy nie

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Jestem na nie, według mnie to jest zbędne.

Jeśli ktoś coś tworzy na zlecenie, to robi to dla SIEBIE, żeby poćwiczyć, a nie dla kogoś.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Nie, byłoby od zarąbania Plagiaterów, i ogółem nie wypali.

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano
@Wredna chodzi tutaj o ludzi którzy wykonują prace dla userów taki jak by Mentor tylko że pomaga robiąc tylko i wyłącznie zlecenia . Ludzie robią i nic z tego nie mają , o to chodzi aby było takie jak by uprawnienie bo np. Codersi mają a graficy nie

Nie będziemy przecież przydzielać nagród komuś, kto zrobi kilka zleceń.

Jak sobie wyobrażasz w takim wypadku podjęcie decyzji? Bralibyśmy pod uwagę ilość zleceń, czy jakość prac?

Jeżeli to pierwsze to każdy lepszy user mógłby sobie pobrać stocka z google, dodać w paincie napis i tyle. Zrobiłby tak kilkanaście razy i dostałby range?

A może bralibyśmy pod uwagę jakoś prac? To nie forum graficzne i mało kto tutaj potrafi robić prace. Ja przeglądam codziennie zlecenia i sygny/ tła/avatary niestety są na niskim poziomie.

Opublikowano

Nie chodzi tu o bardzo , ale to bardzo wielki poziom , lecz chodzi o ludzi którzy już coś umieją i robią zlecenia . Wymyśliłem też że można by było zrobić tak że każdy z Teamu musi zrobić ponad 3 prace tygodniowo na jakimś średnim poziomie żeby nie było na odwal się . Po każdym przepracowanym miesiącu lider by zdejmował 5 % / dawał talon . Jeżeli ktoś nie spełni wymagań wylatuje .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

nie przejdzie, nie.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Nie chodzi tu o bardzo , ale to bardzo wielki poziom , lecz chodzi o ludzi którzy już coś umieją i robią zlecenia . Wymyśliłem też że można by było zrobić tak że każdy z Teamu musi zrobić ponad 3 prace tygodniowo na jakimś średnim poziomie żeby nie było na odwal się . Po każdym przepracowanym miesiącu lider by zdejmował 5 % / dawał talon . Jeżeli ktoś nie spełni wymagań wylatuje .

MCT to śmietanka najlepszych ludzi znających się na tym co robią.

MMT to najlepsza ekipa posiadająca osoby, które potrafią stworzyć dobrą recenzje.

Mentorzy to grupa osób, które dzięki swojej pracy zyskały uznanie użytkowników oraz administracji.

Ranga MAG, czyli Mpc Art Graff tez musiałaby być na swój sposób elitarna. Taki jest główny cel powstawania na forum grup.

Chyba, że ranga ta byłaby w formie nagrody, ale to też sądzę, że nie za wykonywanie zleceń, a raczej za wygranie konkursów w FA.

Opublikowano

Hmm Wredna fajnie to wytłumaczyłaś , jeżeli myślisz że graficy nie moga być "elitą" to może zrobić samą nagrode tak jak mpc champion ? Chodzi o jakieś wynagrodzenie ludzi którzy z właśnej woli robią coś w Fan Arcie chodzi o zlecenia

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Chodzi o jakieś wynagrodzenie ludzi którzy z właśnej woli robią coś w Fan Arcie chodzi o zlecenia

Wynagradzają Cię lajkami, * w profilu itd.

btw - tak byś nie dostał nagrody

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Gdy będziesz na prawdę pomagał, robił sygnatury i awatary itp. I gdy zyskasz uznanie innych.

Możesz dostać np. Mentora.

Nie muszą być "full wypas" tylko takie w miarę.

Mentor - Osoba która pomaga nowym użytkownikom, w tym wypadku robienie zleceń.

A jak widzę to pełno jest tematów które tylko stoją i są refowane

Jak byś robił większości osobą zlecenia czemu nie ?

Nie potrzebna jeszcze jedna nagroda więcej.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Już były takie propozycje niejednokrotnie, które nie przeszły.

Nie.

To samo zdanie

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jak wy chcecie dać te nagrody MAG za robienie sygnatur.. O mamo..

Już sobie wyobrażam.. Czasem jak siądę na wieczór to jest 3 pierwsze strony

Aktualnych Zleceń. Trzeba sprawdzać czy refy co 24h, czy nie ma flamewaru,

Czy nie ma spamu, czy trzeba zamknąć temat, czy jest generator, czy Zlecający

Czegoś nie złamał jakiegoś regulaminu itp itd..

Jak dojdzie ta rangra, to będzie tam spam nie do ogarnięcia. Bez kitu.

Ludzie by robili to w paincie dla rangi, zresztą Wredna już się wyraziła:

Nie będziemy przecież przydzielać nagród komuś, kto zrobi kilka zleceń.

Jak sobie wyobrażasz w takim wypadku podjęcie decyzji? Bralibyśmy pod uwagę ilość zleceń, czy jakość prac?

Jeżeli to pierwsze to każdy lepszy user mógłby sobie pobrać stocka z google, dodać w paincie napis i tyle. Zrobiłby tak kilkanaście razy i dostałby range?

A może bralibyśmy pod uwagę jakoś prac? To nie forum graficzne i mało kto tutaj potrafi robić prace. Ja przeglądam codziennie zlecenia i sygny/ tła/avatary niestety są na niskim poziomie.

Temat Cls.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Na tak ; ) Od razu zapewne będzie kilku nagrodzonych ;) <-- 2 Moderatorów FA na pewno ^_^ ( wiadomo , o jakich chodzi : P )

Nie.Maka, Wredna. Przekonaliście mnie ^_^

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

a ja jestem na tak. Uważam, ze na pewno by się sprawdziło. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

DAJCIE OD RAZU ADMA ARTCIARZOM. GRAFIKI NA TYM FORUM SA NAJWAZNIEJSZE A TO ZE PODANIA NA CODERSOW LEZA OD 2 MIESIECY NIERUSZONE TO NIC

/Konjuh

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Nie, nie nie ..

Forum z nastawieniem na Cheaty - Gry (?!)

To nie wpierdalajcie 5groszy grafiki i muzyki .. ;x

____

Nie sciagajcie z nju forum o tej tematyce -,- ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...