Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z luncherem MC.

RedoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki launcher?

Oryginalny z mc.net, by AnjoCaido, czy od geoninga z mpc?

Opublikowano

Spróbuj tym launcher'em:

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher/

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

ok, dopiero jestem

i tak:

Może macie racje, zła java zobaczę z inną, i jak pisałem odpalam i nie ma ŻADNEGO procesu jak by program nie istniał.Tryb zgodności patrzyłem, i nic .Lunchera mam z minecraft.net.

Zobacze jeszcze z innym luncherem, może odpali.

cóż, nie działa żaden luncher, nie mam pojęcia czego może mi brakować, javy, chyba nie ale zrobię instalke z innego źródła. ?

może ktoś mi dać link do wersji x64? 64 bity.

Wiem pewnie teraz napiszecie żeby być bardziej samodzielny, ale cóż nie wiem z jakiego źródła to ściągać.(odpowiednią wersje)

Opublikowano

Masz antywirusa? Jak tak to przeskanuj komputer, a jesli nie masz anty wirusa to szykuj sie na format komputera, jesli masz wirusa co zaraza wszystkie pliki *.exe to wszystkie dane trzeba wywalic.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

nowy System dopiero co jest, wirusów zero.Kolega mi zaproponował jave 6 może będzie działać podobno. Anty wirusa mam, zobaczę czy anty wirus go blokuje.

jest udało mi się, jak mój kolega doradził

rozwiązanie: Java 6 update 30 64 bity zainstalowałem i działa.

dzięki za odp, temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...