Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][De] ChocoMT2

Minelife

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak to spolszczyć ?!?! ja zrobiłem tak jak ty minelife mówiłeś wszystko wrzuciłem rooty choco starter i metin2client.bin ale to działa na metku Pl 2008 niepatchowanym ?

ravento.jpg
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

klient 2010 + spolszczenie upa=masz spolszczenie nie całkowite

PS.Wbijajcie bo trochę mało ludzi a przez to trochę nudno się robi .Jakby co Jinno

Opublikowano

1.instalujesz metina 2010 2.instalujesz kamermoda 3.wklejasz serverinfo 4.grasz (lub jak w moim przypadku musialem jeszcze dodac serwer przez connecthelepera)5.Wbijaj do Jinno =]

Opublikowano

Grałem, zero ludzi, dziwny system ulepszaczy, dziwny drop yang, ogółem, jakiś taki mało interesujący ten serwer. Usunąłem clienta, który ściągał się godzinę, po 30 minutach gry. :x

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

na pewno zagram na serwie

gmhq5mn.png

Opublikowano

Jeżeli gracie to zapraszam do shinsoo dodam was do gildi:)

Nick callo

Zapraszam:) Tylko nie mam zielonego pojęcia jak zdobyć tęczowy kamień no chyba że głosowaniem:P na is i 17500 coins pójdzie na to

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

@2UP

Nikt nie chce sprzedać koleś wycenił nawet za 250kk:P

Ale kit z tym aura jest P tylko na g all wbić berek jest:P

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Callo od dawna grasz w metina? Te same itemki w shopach u NPC w innych "państwach" są 3 razy droższe nawet na pl tak jest

• 4 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nowe postanowienie Teamu Metin2.

Zamknięta Prezentacja > Kosz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...