Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mystiqe.Eu [PL] [Dedyk]

D-d-P-C-G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 809
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fallow ojebał mnie najlepszego koxa serwera, nie musze mówic moich krytyków ^^ Powiem tak, jak mnie okradł to zdobyłem jego IP, sprawe zgłosiłem na policje więc może mnie pocałować w dupe! Szkoda ze serwer nie działa ale administracja wogole się nim nie zjamowała

dokladnie

tylko Zlatanowi trzeba oddac ze cos probowal robic no ale ze nie mial prawie zadnych uprawnien jako gm to wina Perxa

Opublikowano

Server lipa mowilem ze padnie predzej czy pozniej, mowili ze nie, ale coz ...

Ma ktos jakis fajny serverek exp nie za szybki nie za wolny z ogarnieta administracja ? ;d

Opublikowano

Serwer po trzech dniach grania oceniam na 2/10

Pozdrawiam wszyskich pro elo koxów na czitach bijacych z szarży 19,7k i z hita 18k i łosiów stojacych całą noc przy handlarce tasujac switchbotem bony^^

Serwer z takim is nie miał szans sie utrzymać ga zakończył to w klasycznym stylu "atak hakerów". Jakiś miły ten haker że nawet odlicznie zrobił:DDDD

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

dalem na is 45zli co? , zarabiam mogę sobie pozwolic : )

Ehhh...45zł na gre ... sorry na ale nie wiem jak inni ale ja tego nie pochwalam ;] nawet jeśli zarabiasz....45zł na gre która stała yyyy....3 dni? ehh;/ szkoda że padł... Pozatym mówiłeś coś o kopii zapasowej ;]

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

Hmm serwer jest za latwy jezeli ktos ma glowe na karku po jednym dniu bedzie miec eq full na klasy

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

No masz racje ;] nie zamykajcie narazie tematu... niech się wypowiedzą. Co do

dobrze ze off ..

mialem 75lv i bron na 65lvl

inni mieli bronie na 180+ i pvp wygral kto pierwszy zadal cios z skilla.

nie powiedziałbym ja na 130 *celowo tylko 130* wygrałem ze 189 :] pozatym jak ty mówisz broń na 65 jest dość droga

sygnatura1.png

Opublikowano

No masz racje ;] nie zamykajcie narazie tematu... niech się wypowiedzą. Co do

nie powiedziałbym ja na 130 *celowo tylko 130* wygrałem ze 189 :] pozatym jak ty mówisz broń na 65 jest dość droga

hm bron zalatwilem sb za 2 perly + mialem full eq na ludzi czyli jakies 70-80% nie wiem moze wiecej :>

samego krytyka bylo tez 75% :> do tego gralem bm :>

no pvp moglo byc takie ze 1skill + duszkiem raz wallem :> z d suzka krytyk szedl czasami 15k ...

Opublikowano

hm bron zalatwilem sb za 2 perly + mialem full eq na ludzi czyli jakies 70-80% nie wiem moze wiecej :>

samego krytyka bylo tez 75% :> do tego gralem bm :>

no pvp moglo byc takie ze 1skill + duszkiem raz wallem :> z d suzka krytyk szedl czasami 15k ...

ehhh... ja ze świętego *również BM* czasami siadało nawet z ducha po 20k ... ale juz takiemu Piszczochowi co ma abs na magie full ^^ ze sfery waliłem nie wiecej niz 5k.. wszystko zależy od ABS. ja bym jeszcze pograł ;p

sygnatura1.png

Opublikowano

czemu of

czytaj...wejdz na strone... atak był lub oni coś zrobili i się zarzekają . Co do kopii powinna być bo jeżeli już wczoraj atakowali serwer to dlaczego nie zrobili kopii? A i co z tym art. który pisaliście na stronie? czemu nie podacie hmm?

sygnatura1.png

Opublikowano

no niestety koniec a miałem kurwa 151lvl

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...