Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]usówanie wlasnego tematu

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć ,

1.mam pewna propozycje żeby można bylo zamykac usuwac wlasne tematy.

bo np ja chcialem dzis skasować mój temat to musialem specjalnie raporta słać

2. Zmiana nazwy swojego tematu.

@PS poprawcie nazwe :D

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Moim zdaniem pomysł nie zły, Moderatorzy nie musieli by okularów sobie kupować , zresztą i tak jak zwykle mają niby dużo roboty przeglądając stronę główną a potem pretensja że nasza wina bo nie raportujemy.

Autorze tematu bardzo dobry pomysł.

Opublikowano

Było już coś takiego.

Otwierać i zamykać swoje tematy mogą GoldMember'owie,

A z usuwaniem swoich tematów to nie tak szybko.

Każdy by się bawił tym

np. piszę jakiś problem i został rozwiązany i mogę go usunąć, robię to

A mógłby się jeszcze komuś przydać.

Po prostu raport wystarczy

Niestety nie.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Zgadam się z @up niektórym przydał by się np taki temat z problemem który został rozwiązany, a ktoś może sobie pomyśleć dostałem odpowiedz to moge sobie temat usunąć. A moderator etc. mogą zadecydować czy owy temat się przyda czy nie.

2yzq.png

Opublikowano

Od tego są poradniki, gdybyś śledził tematy tego typu użytkownicy nie szukaja czy był podobny problem tylko tworzą nowy temat. Gdyby stron odnośnie problemów przykładowo było 40 wybacz ale raczej nikomu nie chciałoby sie szukać a opcja szukaj nie pomoże wystraczy innaczej sformułować temat i nie znajdzie, musi recznie. Więc pomysł autora jest dobry

Opublikowano

Mhm...

Czemu temat z problemem ma być w koszu?

Wszystko by było zapewne w koszu.

Takie rozwiązane tematy się bardzo przydają.

Tyle w tym temacie.

Opublikowano

@proze uzanowac moja

dyslesje,dysortografie,dysgrafie,kroktowrocznosc,ajcchajmera

Jedynie co możemy uszanować to twój deb*****.

Pomysł tak samo idiotyczny, 5 sekund raportu nikogo nie zbawi

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Jedynie co możemy uszanować to twój deb*****.

Pomysł tak samo idiotyczny, 5 sekund raportu nikogo nie zbawi

Wypierdalaj!

jak wczoraj chcialem żeby mi skasowali temat to czekalem ok.godziny

w 5 sekunt to jedynie możesz sobie zwalic koniuha

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Do usuwania, zmieniania nazw tematu, przypinki i podpinki sa od teog modzi i kidmodzi.

Jeżeli każdy by mógł usuwać swoje tematy i może jeszcze przenosić do innych działów?

To wyjdzie taki rozpie*d*l, że nikt tego nie ogarnie.

Temat moim zdaniem Cls.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Dobra postaram się normalnie pisać

Ja wczoraj chciałem usunać treść jego z moich tematów,oraz usunać

Wysłałem raport i dopiero po godzinie temat znikł.

To samo jest z nazwami tematu autor powinien mieć prawa na zmianę nazwy(zawsze można popełnić jakiś błąd),czy usuniecie jak ktoś juz nie chce publikować tresci.

A mody powinny trzymać porządek na forum,a nie zajmować się zmianą nazwy tematu:)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Autor ma możliwość zmiany nazwy tematu. Moderatorzy i tak nic nie robią, więc nadal uważam że pomysł jest dobry ale jednak po przemyśleniu usuwanie tematu jednak z tego wykluczam.

Opublikowano

Autor ma możliwość zmiany nazwy tematu. Moderatorzy i tak nic nie robią, więc nadal uważam że pomysł jest dobry ale jednak po przemyśleniu usuwanie tematu jednak z tego wykluczam.

Y pomyliło ci sie coś,Autor sam nie może zmienić nazwy tematu:)

Musi pisać do moda

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

fakt, nazwy tematu nie można zmienić (normalny użytkownik nie może), a przydałoby się to. Widuję tematy gdzie nawet po paru tygodniach od prosby o zmiane nazwy nie jest ona zmieniona.

ale usuwanie tematów to za dużo, usuwane są tylko nieliczne, nieregulaminowe, reszta się przyda innym userom

Opublikowano

Ja wiem, że można zmienić. Widocznie słabo poznaliście funkcję edycjii.

Ja wiem, że można zmienić.

Zwracam honor, wcześniej można było zmienić nazwę tematu. Przepraszam za wprowadzenie w błąd.

Opublikowano

Otwierać i zamykać swoje tematy mogą GoldMember'owie,

+ExMod.

Ja wczoraj chciałem usunać treść jego z moich tematów,oraz usunać

Wysłałem raport i dopiero po godzinie temat znikł.

Ale znikł :)

Co do tematu, jestem na nie.

Jak każdy zacznie pisać tematy, aby je usuwać zrobi się niezły burdel.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

+ExMod.

Ale znikł :)

Co do tematu, jestem na nie.

Jak każdy zacznie pisać tematy, aby je usuwać zrobi się niezły burdel.

Ale zmiana nazwy tematu by sie przydała:D

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Sugestia odnośnie usuwania tematów:

Na naszym forum jest zasada, że nie usuwamy tematów, jeżeli nie łamią one regulaminu, czyli, że np nie ma w takim topicu reklamy. Dlatego przykro mi, ale to nie przedzie.

Zamykanie otwieranie tematów:

Ta funkcja jest dostępna tylko dla użytkowników, którzy posiadają nagrodę Gold Membera i tak pozostanie.

Edytowanie nazw tematów:

Rozumiem, że jest to w pewnym sensie dla was ograniczenie, ale niestety jest ono konieczne. Bywają na forum osoby, które są tutaj specjalnie, by uprzykrzać życie innym. Nie tylko zespołowi mpc, ale również użytkownikom. My niestety w jakiś sposób jesteśmy pesymistami i doszukujemy się najgorszych scenariuszy. Dam taki mały przykład:

-Komuś znudziło się forum i postanowił zrobić moderatorom psikusa, pozmieniał nazwy wszystkich swoich tematów na wulgarne ewentualnie takie, które łamią regulamin lokalny/globalny. Moderatorzy nie byli w stanie zareagować natychmiastowo z tego względu, że np tematy znajdowały się na którejś stronie z kolei w dziale/subforum.

Dlatego najlepszym rozwiązaniem będzie, kiedy takie zmiany nazw tematów pozostaną w kwestii zarządu.

Opublikowano

Przesadzasz i to bardzo stanowczo, nie chcecie uznać bo by wyszło to że nic nie robicie, czyli prawa o was, po za tym Wredna nie ty jesteś od decydowania tylko administrator więc troche z niektórymi zdaniami nie wychodz za daleko.

Opublikowano

Przesadzasz i to bardzo stanowczo, nie chcecie uznać bo by wyszło to że nic nie robicie, czyli prawa o was, po za tym Wredna nie ty jesteś od decydowania tylko administrator więc troche z niektórymi zdaniami nie wychodz za daleko.

Sugestie na temat zamykania, otwierania, kasowania i edytowania tematów, były nie raz wałkowane. Wypowiadali się w nich administratorzy, a ja tylko powtarzam ich słowa.

Opublikowano

Wypierdalaj!

jak wczoraj chcialem żeby mi skasowali temat to czekalem ok.godziny

w 5 sekunt to jedynie możesz sobie zwalic koniuha

Ty wiesz o tym,że my nie jesteśmy na twoje wezwanie ? Mamy również własne sprawy,więc proszę o cierpliwość

Od pewnego czasu cię obserwuję i dążysz do sprowokowania Wrednej.Skończysz z tym,albo zostaną wyciągnięte konsekwencje

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...