Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WL] Surwiwal- WSZYSCY RAZEM!

Cailo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Postanowiłem zrobic ciekawy serwer surwiwal. Musimy przetrwać razem ataki potworów itd;)

Nie chcemy tu samotników. Wszyscy osiedlamy sie razem i razem gramy. Jeśli ktoś nie zna zasad współpracy niech nawet nie prosi o dodanie do WL!

Oczywiście oznaki hamstwa, cheaty itd, to ban!

Gramy na prawie czystych plikach (podstawowe pluginy)!

IP : s17.mineserv.eu:36234

Wszystkie opcje (wraz z pvp) ON

Nie ma po co się rozpisywać, każdy chyba wie o co chodzi!

Do gry na serwerze potrzeba również spawnego MIKROFONU. Bez niego NIE DODAM DO WL!

Edit:// Kanał TS, to 46.4.81.150:6000, pokój RVSB, hasło surv!

PS;// Od teraz na serwer przyjmujemy tylko osoby powyżej 14 lat.

gramy już bez żadnych cofek/ zmian mapy serwer został bardzo dobrze zabezpieczony!

Opublikowano

Mam sprawny mikro mam 11 lat (nie żaden troll ! ) szukam takiego serwera od dawna ( 0 lagów ) i miła atmosfera mój nick w grze jestemmadry123 (mam premium) Prosze o dodanie do wl

mca.png
Opublikowano

Zaraz Was dodam, a co do podań na admina... Po pierwsze Cię nie znam. Po drugie nic nie napisałeś, dlaczego miałbym Cię przyjąć. Po trzecie nie potrzeba mi więcej adminów. Od pilnowania porządku jestem ja, a do WL i tak nikogo nie dodasz, bo nie dam nikomu dostępu do konsoli.

Opublikowano

Dodany!

UWAGA KONKURS!

Co trzeba zrobić? - Po prostu znaleźć jak najlepsze miejsce, żeby się osiedlić!

Nagrodą jest 10 diamentów!

PS:// Dla osób, które znajdą gorsze, ale również ciekawe miejsca są również przewidziane nagrody.

Opublikowano

Imię: Piotr

Nick: Ventis

Lat: 15 (Wczoraj Urodziny ^^)

Micro: TAK.

Dlaczego akurat ja? : Lubię takie rozgrywki drużynowe... od dawna czegoś takiego szukam. Tylko mała prośba. Jeśli będzie tak więcej niż 20 osób to nie ma sensu myślę. Pogram z wami... w MC gram od v. 1.6 .

Ps: Jeśli chodzi o PVP włączone to chyba to jest zbędne... bo jeśli razem to poco Pvp on? Tylko będą się na złośc zabijać. ; d

X

by Me.

Opublikowano

Dodany.

Co do tego co mówiłeś. Właśnie nie dawno na TS mówiłem, że ma 15-20 osób będzie mogło grać.

Opublikowano

Siemano chciałbym dołączyć do WL ponieważ spodobał mi się serwer dlatego że za dawnych czasów jeszcze na 1.5 tak się grało a teraz serwery schodzą na psy :) mam 15 lat posiadam mikrofon siedze u was na kanale :)

Opublikowano

Serwer jest super wspólna gra + wszyscy online sa na team speku czego można wiecej do dobrej zabawy.....100 razy lepsze to niz serwer 40 slotowy i domy z dirtu więc chyba nie wiesz co mowisz kolego....

Opublikowano

Imie: Dominik

Nick: DomsssPL

Premium: Tak

Dlaczego ja ?: Jestem ogarnięty, lubie współprace (szczególnie w MC), mikro mam sprawne. :)

Opublikowano

Nie wiem czy to dedyk? Ale moim zdaniem Totalny niewypał!

Tak, to jest dedyk 24/7, ale jak dotąd wszyscy, którzy weszli na serwer zostali u mnie.

Co do podać DODANI!

Opublikowano

@ref

PS:// Od tego momentu na serwer wpuszczamu osoby powyżej 13 roku życia! Jeden 11-latek właśnie 10 minut temu pokazał jaki jest ogarnięty (jestemmadry123) i musial dostac bana, bo przez niego nie mozna bylo prowadzic turnieju pvp!

Jeśli to czytasz, to juz nie proś na TS o unbana... Szczególnie, jeśli mnie tam nie ma, tylko reszta servera.: ) ( mialem chwilowe klopoty z TS )

Opublikowano

Moja recenzja jest zła ponieważ gracze podpalaja sobie domy boja sie bezpowoduadmin jest spko ale gracze tacy jak barney,matix to debile

Opublikowano

Nick w minecrafcie: Big_XS

Dlaczego chcem tu grac: Poniewaz lubie serwery survival gdzie wszyscy sie trzymaja razem

Masz micro: Posiadam, jest sprawne

PS: Prosze o dodanie do WL, bardzo mi zależy na tym serwerze :D

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...